Lea Michele: Γέννησε και αυτή είναι η πρώτη φώτο του μωρού της (pics)

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Lea Michele: Γέννησε και αυτή είναι η πρώτη φώτο του μωρού της (pics)

Είναι νέα, όμορφη, επιτυχημένη. Η 33χρονη ηθοποιός ήταν μία από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς Glee μέσα από την οποία και την γνωρίσαμε.

Εκεί γνώρισε και τον τότε συμπρωταγωνιστή της Cory Monteith, με τον οποίο ήταν ζευγάρι μέχρι και το τέλος της ζωής του το 2013. Η είδηση του θανάτου του νεαρού καλλιτέχνη είχε κάνει τότε τον γύρο των ελληνικών και ξένων media.

Πέντε χρόνια αργότερα, η ηθοποιός ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Zandy Reich με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2019. Η Lea Michele και ο σύζυγός της αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια και τον περασμένο Μάιο τα νέα της εγκυμοσύνης της έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Η ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και οι αναρτήσεις της από την περίοδο της εγκυμοσύνης της είναι ελάχιστες.

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου, η Lea Michele έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι σύμφωνα με το περιοδικό People και πριν από μερικες ώρες και η ίδια η διάσημη μαμά ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της γράφοντας:

«Για πάντα ευγνώμων για αυτήν την ευλογία».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε καθώς και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού από την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved