Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του μπαμπά Γιώργου Χρανιώτη

Είναι ίσως από τις ωραιότερες φωτογραφίες που έχουμε δει στον λογαριασμό της χαρούμενης μαμάς!

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του μπαμπά Γιώργου Χρανιώτη

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας εκπληκτικός μπαμπάς για τον γιο του.

Μετά τη γέννηση του μικρούλη, ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχεδόν καθημερινά δείχνει στιγμές της πατρότητας μεταξύ των οποίων πώς βοηθά τη σύζυγό του, πώς φροντίζει το μωρό και πώς πραγματικά θα έπρεπε να είναι οι σημερινοί μπαμπάδες.

Και όπως εύστοχα σχολίασε σε παλαιότερη ανάρτησή του, «Πρωτίστως το παιδί δεν πρέπει να μπερδεύεται, πρέπει ξεκάθαρα να γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς και ποια η μαμά. Συμφωνούμε σ αυτό??? #mama #mom #mather #mother #weirdmother».


https://www.instagram.com/p/CC0g244Hpum/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αναρτήσεις του πολλές και όλες ξεχωριστές! Όπως αυτό το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές εβδομάδες. «Βίαιος Αύγουστος στην τοποθεσία Αθήνα #august #augustinathens #violence #athens #bigfeet #bignoseattack #summerinthecity»


https://www.instagram.com/p/CD4CGxrHW0x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτογραφίες όμως δημοσιεύει και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα. Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε ακόμη μια υπέροχη φωτογραφία που δείχνει πώς πραγματικά είναι η οικογένειά της. Χωρίς φίλτρα. Χωρίς στολίδια. Χωρίς υπερβολές!

«Real moments have real faces» σχολίασε, που σημαίνει «Οι πραγματικές στιγμές έχουν πραγματικά πρόσωπα». Σίγουρα πιο χαλαρούς και πιο ευτυχισμένους δεν τους έχετε δει. Απλή, αγνή ευτυχία και ανιδιοτελής αγάπη. Αγάπη που δεν ορίζεται αλλά που μπορεί να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία.

Δείτε μερικές από τις προσωπικές και αυθεντικές στιγμές γονεϊκότητας που ξεχωρίσαμε τη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved