Απίθανο! Διάσημη μαμά μας δείχνει το έμβρυο που κουνιέται στην κοιλιά της

Ένα φανταστικό βίντεο μοιράστηκε χθες με τους διαδικτυακούς της φίλους η διάσημη μαμά.

Απίθανο! Διάσημη μαμά μας δείχνει το έμβρυο που κουνιέται στην κοιλιά της

Σίγουρα έχετε δει στο διαδίκτυο βίντεο με κοιλίτσες εγκύων όπου διαγράφονται πεντακάθαρα οι κινήσεις του εμβρύου μέσα στη μήτρα. Όσες φορές κι αν δούμε τέτοια στιγμιότυπα, πάντα εντυπωσιαζόμαστε το ίδιο!

Ένα τέτοιο βίντεο ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η διάσημη μαμά που μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του πέμπτου της παιδιού.

Η διάσημη εγκυμονούσα, σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού του Hollywood, πέρυσι απέβαλε δύο φορές, δεν το έβαλε όμως κάτω. Τον περασμένο Απρίλιο έμεινε και πάλι έγκυος και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα βίντεο γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ας ανοίξουμε τον ήχο… Θ’ αφήσω το μωρό να μιλήσει, γιατί εγώ δεν έχω λόγια να εκφράσω τι με κάνει να νιώθω αυτός ο ήχος. Μόλις μου ανακοινώθηκαν αυτά τα υπέροχα νέα και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας».

Η όμορφη μαμά είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ο λόγος για την Hilaria Baldwin, τη σύζυγο του αγαπημένου ηθοποιού Alec Baldwin με τον οποίο έχουν αποκτήσει άλλα τέσσερα παιδιά.

Χθες, η διάσημη μαμά ανέβασε ένα πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο, όπου βλέπουμε το αγέννητο μωράκι της να κουνιέται μέσα στη μήτρα.


https://www.instagram.com/p/CEGi9a-DP_p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τους τελευταίους μήνες, η γυμνάστρια ανεβάζει φωτογραφίες με την ολοένα και πιο φουσκωμένη κοιλίτσα της και είναι εμφανές ότι και αυτήν την εγκυμοσύνη την χαίρεται και την απολαμβάνει. Δείτε φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved