Αλεξάνδρα Ούστα: Το πρώτο καλοκαίρι με το μωρό της - Δείτε τι ανέβασε

Η ηθοποιός διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και αυτό φαίνεται. 

Αλεξάνδρα Ούστα: Το πρώτο καλοκαίρι με το μωρό της - Δείτε τι ανέβασε

Η Αλεξάνδρα Ούστα έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Φλεβάρη, κάτι που δεν πήρε χαμπάρι κανείς μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια η νέα μαμά σε τηλεοπτική εκπομπή λίγες ημέρες αργότερα.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ο γιος της ήρθε λίγο νωρίτερα από ότι τον περίμεναν, όλα όμως πήγαν κατ' ευχήν και τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα Ούστα απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωρό της.

Η νέα μαμά ανέκαθεν διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Αν και ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις της είναι λίγες και ακόμα λιγότερες είναι αυτές με τον γιο και τον σύζυγό της.

Όσο περνάει όμως ο καιρός, η ηθοποιός ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες με το μωρό της και σε όσες ποζάρει κι εκείνη μαζί του, βλέπουμε ότι το χαμόγελο δε λέει να φύγει από τα χείλη της.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Αλεξάνδρα Ούστα απόλαυσε μία βόλτα με το μωρό της και μία φίλη της, επίσης μαμά. Οι δύο φίλες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό φορώντας μάρσιπο κι έχοντας τα μωρά τους αγκαλιά.



https://www.instagram.com/p/CD6vcE4p-2I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μία μέρα αργότερα η ηθοποιός ανέβασε μία timlapse εικόνα που αποτελείται από δύο φωτογραφίες. Η μία είναι τραβηγμένη τον Αύγουστο του 2019 και η άλλη φέτος. Η διαφορά; Ο μικρός μπόμπιρα φυσικά που απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με άλλες φωτογραφίες με τον γιο της που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός και νέα μαμά τους τελευταίους μήνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved