Anthony Madu: O 11χρονος που έγινε viral χορεύοντας κέρδισε υποτροφία

«Όταν χορεύω νιώθω πως βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου»

Anthony Madu: O 11χρονος που έγινε viral χορεύοντας κέρδισε υποτροφία

Πριν από μερικές εβδομάδες το βίντεο με ένα νεαρό αγόρι να χορεύει στη βροχή έκανε τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας πάνω 15 εκατομμύρια views. Το αγόρι αυτό είναι ο 11χρονος Anthony Mmesoma Madu από τη Νιγηρία.

Για τον Anthony ο χορός είναι έκφραση, είναι επικοινωνία, είναι διασκέδαση. Κόντρα στα όνειρα των γονιών του που θέλουν να τον δουν ιερέα, το αγόρι ονειρεύεται να γίνει ο καλύτερος χορευτής και παρακολουθεί μαθήματα στο Leap of Dance Academy με δάσκαλο και μέντορά του τον αυτοδίδακτο Daniel Ajala.

«Χορεύω μπαλέτο γιατί λατρεύω το χορό» δηλώνει απλά ο νεαρός στο BBC, ενώ σε άλλη του συνέντευξη στο Reuters είπε «Όταν χορεύω νιώθω πως βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου».


https://www.instagram.com/p/CBjt6B-A0aM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To βίντεο με τον 11χρονο να κάνει πιρουέτες και άλλες χορευτικές φιγούρες έγινε viral και «άγγιξε» εκατομμύρια κόσμο από όλον τον πλανήτη. Το αγόρι χορεύει με την ψυχή του αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες και το περιβάλλον γύρω του, μία εικόνα που όπως φαίνεται «άγγιξε» και την Cynthia Harvey, καλλιτεχνική διευθύντρια στο New York’s American Ballet Theatre Jacqueline Kennedy Onassis School of Dance. Η γυναίκα συγκινήθηκε από την ιστορία του νεαρού Anthony και αποφάσισε να του χαρίσει μία ολοκληρωμένη υποτροφία για το virtual summer workshop που διοργανώνεται από το American Ballet Theater και διαρκεί τρεις εβδομάδες. Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη υποτροφία που κέρδισε του αγόρι με το πάθος και τις χορευτικές του δεξιότητες, καθώς έναν χρόνο αργότερα, έχει ήδη κανονιστεί να παρακολουθήσει μαθήματα και στο Ballet Beyond Borders.

Τα όνειρα του νεαρού αγοριού γίνονται πραγματικότητα και η ιστορία του αποδεικνύει ότι όταν θέλεις κάτι με την ψυχή σου, όλα είναι δυνατά.

Δείτε φωτογραφίες του Anthony Mmmesoma Madu στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @leapofdanceacademy

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved