Φωτεινή Αθερίδου: Ανέβασε την πιο χαριτωμένη φώτο του γιου της (pics)

Αυτή τη φωτογραφία του Θοδωρή Junior πρέπει να τη δείτε!

Φωτεινή Αθερίδου: Ανέβασε την πιο χαριτωμένη φώτο του γιου της (pics)

Η Φωτεινή Αθερίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί του Αργοσαρωνικού που δεν είναι άλλο από την Αίγινα. Μαζί της η καλύτερη παρέα, ο σχεδόν ενός έτους γιος της, Θοδωρής και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και τους τελευταίους μήνες ο γιος της πρωταγωνιστεί όλο και περισσότερο στις αναρτήσεις της οι οποίες χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερο χιούμορ της.

Πριν λίγες μέρες, είδαμε μία φώτο με την ίδια τη διάσημη μαμά αγκαλιά με τον γιο της στην αιώρα τους και χθες, η Φωτεινή Αθερίδου ανέβασε ακόμα μία, αυτή τη φορά με τον Θοδωρή Junior να ποζάρει μόνος του στον φωτογραφικό.

Ο μπόμπιρας κάθεται πάνω στο τραπέζι φορώντας μόνο την πάνα του, τα γυαλιά ηλίου κάποιου από τους γονείς του και φυσικά χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό αποκαλύπτοντας τα δύο δοντάκια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Όσο για το σχόλιο της διάσημης μαμάς, αυτό ήταν: «He rocks ❤️ #aigina #myisland #summertime #myboy #love #happy»

Δείτε τη φωτογραφία του μικρού Θοδωρή μαζί με άλλες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της ηθοποιού με την οικογένειά της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved