Νόνη Δούνια: Δείτε τι έκανε με την κόρη της στις Σπέτσες

Μαμά και κόρη σε χαλαρές στιγμές.

Νόνη Δούνια: Δείτε τι έκανε με την κόρη της στις Σπέτσες

Η Νόνη Δούνια ελάχιστα έχει αλλάξει τις καθημερινές της συνήθειες ακόμα και μετά την ανάληψη των βουλευτικών της καθηκόντων.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, ξυπνάει νωρίς το πρωί για να πιει τον πρώτο καφέ της ημέρας με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη και στη συνέχεια να ασχοληθεί με τις δουλειές του σπιτιού.

Δεν παραλείπει να γυμνάζεται και να προσέχει τη διατροφή της. Άλλωστε υπήρξε αθλήτρια κάνοντας πρωταθλητισμό στην κολύμβηση με την Ομάδα του Εθνικού Πειραιώς και στην υδατοσφαίρηση με την ομάδα του Α.Ο. Καστέλλας.

Η άθληση είναι για την ίδια τρόπος ζωής. Γι΄αυτό μέσα στην εβδομάδα πηγαίνει για κολύμπι νωρίς το πρωί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καστέλλας.

16 χρόνια γάμου και δύο παιδιά

Τον περασμένο Ιούλιο γιόρτασε 16 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και το 2005 ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ο Στάθης και ένα χρόνο μετά, γεννήθηκε και η Ζαφειρία (Ρία).

Η Νόνη Δούνια έχει μια εξαιρετική σχέση μαζί τους και είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στις Σπέτσες και ξεκουράζεται με τα παιδιά της. Μάλιστα με την κόρη της πήγαν παρέα σε spa γράφοντας χαρακτηριστικά στο post της
«Mother and daughter pampering day»

noni dounia

Όπως έχει πει για την Ρία «αν δεν ήσουν κόρη μου θα ήθελα σίγουρα να ήσουν η καλύτερη μου φίλη. Δοτική, φιλότιμη, δίκαιη, εύστροφη, ετοιμόλογη, ειλικρινής, δυναμική, αποφασιστική, τρυφερή, ευαίσθητη, δημιουργική, διασκεδαστικη, ατρόμητη... και πολλά ακόμα».

Δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά της που έχει ανεβάσει στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved