Κατερίνα Καραβάτου: Θέλησε να βγάλει φώτο τον γιο της- Δείτε πώς αντέδρασε

Ο μικρός δεν είχε διάθεση για φωτογραφίες.

Κατερίνα Καραβάτου: Θέλησε να βγάλει φώτο τον γιο της- Δείτε πώς αντέδρασε

Οι περισσότεροι γονείς απαθανατίζουν τα παιδιά τους, ειδικά στις διακοπές, γεμίζοντας το κινητό τους με υπέροχες φωτογραφίες.

Μόνο που αυτά δεν έχουν πάντα τη διάθεση να ποζάρουν και συχνά αδιαφορούν ή κρύβουν το πρόσωπό τους, ευελπιστώντας ότι οι γονείς θα σταματήσουν κάποια στιγμή να τους λένε « έλα, μόνο άλλη μία».

Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Κατερίνα Καραβάτου. Mε ανάρτησή της στο Instagram μάς έδειξε το …αποτέλεσμα της προσπάθειάς της όταν επιχείρησε να φωτογραφίσει τον Αρίωνα.

«Είναι κι εσάς τα παιδάκια σας η περίπτωση που όταν λες: «μωρό μου, κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία», απλώς κάνουν τα πάντα για να μη βγει?! (Και κάπως έτσι βγαίνουν πάντα οι πιο αστείες και οι πιο χαριτωμένες...).».


https://www.instagram.com/p/CD0hwYkDcNv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το φετινό καλοκαίρι η γλυκιά παρουσιάστρια βρέθηκε στην Ανδρο και τα Κουφονήσια, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό δικό της και του Κρατερού Κατσούλη.

Οι ομορφιές του νησιού, οι πεντακάθαρες θάλασσες και η ηρεμία του τοπίου είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα φέτος ήταν από τις λίγες φορές που η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε στο Instagram αρκετές δικές της φωτογραφίες αλλά και των παιδιών της από τις ξέγνοιαστες αυτές ημέρες του καλοκαιριού.

Απολαύστε τις στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved