Δασκάλα μετέτρεψε τα θρανία σε... φορτηγά για να τηρούνται οι αποστάσεις

Μία υπέροχη ιδέα για να παραμείνουν τα παιδιά ασφαλή εν ώρα μαθήματος σκέφτηκε μια δασκάλα από το Τέξας.

Δασκάλα μετέτρεψε τα θρανία σε... φορτηγά για να τηρούνται οι αποστάσεις

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να μαστίζει την υφήλιο και όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που έχει φέρει η πανδημία στην καθημερινότητά μας.

Το διάστημα αυτό, τα παιδιά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η σχολική χρονιά όμως ξεκινάει σε λιγότερο από έναν μήνα. Τα μέτρα προστασίας, όπως η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων, εξακολουθούν να αναγκαία και όλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά, καλούμαστε να τα τηρήσουμε.

Η Jennifer Birch Pierson, μία δασκάλα από το Τέξας, με αφορμή την πανδημία και τα αναγκαία μέτρα προστασίας, δημιούργησε την πιο ευφάνταστη τάξη για τους μαθητές της. Η δασκάλα μετέτρεψε τα θρανία των παιδιών σε... φορτηγά των οποίων τα «παρμπρίζ» απωθούν τα σταγονίδια που μεταφέρονται από στόμα σε στόμα. Τα φορτηγά είναι ασφαλώς τοποθετημένα σε απόσταση μεταξύ τους και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους μαθητές.

Η σκέψη και κίνηση αυτή της δασκάλας, δεν πέρασε απαρατήρητη και η φωτογραφία από τη σχολική αίθουσα όπως την αναδιαμόρφωση η γεμάτη έμπνευση Jennfer αναδημοσιεύτηκε στα social media διαφόρων site και blogs.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved