Ελένη Μενεγάκη: Το διαφορετικό ποστ και τα εκατοντάδες σχόλια (pics)

Με μία ιδιαίτερη ανάρτηση μας καλημέρισε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Το διαφορετικό ποστ και τα εκατοντάδες σχόλια (pics)

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις πρώτες ξένοιαστες διακοπές της και κάθε τόσο μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από τις παραλίες και τα μέρη που επισκέπτεται.

Πιο λαμπερή και χαλαρή από ποτέ, απολαμβάνει το καλοκαίρι της με την οικογένειά της και για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια, δεν σκέφτεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Για την παρουσιάστρια, προτεραιότητα πλέον έχει μόνο η οικογένειά της και αυτό ακριβώς μοιράστηκε μαζί μας με μία σημερινή της ανάρτηση. Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με φυσικά, σπαστά μαλλιά και κρατώντας ένα κομμάτι βασιλικό στο χέρι και σχολιάζει: «Ήλιος, θάλασσα και η οικογένεια μου». Αυτά είναι όπως φαίνεται τα τρία πράγματα που χαίρεται η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα και είναι πραγματικά πιο ήρεμη και λαμπερή από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CD0bErQpuge/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, η παραπάνω ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη, συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια. Οι θαυμαστές της, έστειλαν τις ευχές τους για καλές διακοπές και μία όμορφη μέρα.

Αν και κάθε χρόνο, το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, το περνάει με την οικογένειά της στην Άνδρο, τις τελευταίες μέρες οι παρουσιάστρια βρίσκεται στη Νάξο και μας το αποκάλυψε μόλις χθες.

Δείτε τη φώτο που ανέβασε αλλά και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved