Αγγελική Δαλιάνη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Μύκονο - Δείτε φώτο

Ποιοι άλλοι ήταν στα γενέθλιά της.

Αγγελική Δαλιάνη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Μύκονο - Δείτε φώτο

Η Αγγελική Δαλιάνη είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στη Μύκονο όπου βρίσκεται διακοπές με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη και τα δυο τους παιδιά Λυδία και Νικήτα.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram από το οικογενειακό πάρτι που διοργάνωσαν με τα παιδιά τους να είναι σε πρώτο πλάνο.

Σε μια από τις αναρτήσεις, μπαμπάς και γιος έχουν πασαλειφτεί στο πρόσωπο με σοκολάτα μη μπορώντας να συγκρατηθούν μπροστά στη θέα της τούρτας.

«Τρώγοντας την τούρτα της μαμάς. Ευτυχισμένα γενέθλια @aggelikidaliani #birthday #father #familytime #holidays » σχολίασε ο Μάνος Παπαγιάννης στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.


https://www.instagram.com/p/CDylOQrhn-L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την πλευρά της η εορτάζουσα που έκλεισε τα 41 της χρόνια, δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη της και την οικογένειά της που της ευχήθηκαν τα καλύτερα

«Familia!!!!!.........& friends... ?????Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους σας για τις τόσο πολλές ευχές σας!!!!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους με υγεία!!!!!», ήταν το σχόλιο της Αγγελικής Δαλιάνη που έλαμπε δίπλα στους δικούς της ανθρώπους.

Πάρτε μια γεύση από το οικογενειακό πάρτι αλλά και από τις διακοπές της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved