Φωτεινή Αθερίδου: Στην αιώρα αγκαλιά με τον γιο της - Δείτε φώτο

Η Φωτεινή Αθερίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Αίγινα.

Φωτεινή Αθερίδου: Στην αιώρα αγκαλιά με τον γιο της - Δείτε φώτο

Μαζί της η καλύτερη παρέα, ο γιος της, Θοδωρής και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας. Η ηθοποιός έχει αδυναμία στο δημοφιλές νησί του Αργοσαρωνικού, όπως άλλωστε και ο πατέρας της, και χειμώνα-καλοκαίρι το επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία.

Τους τελευταίους μήνες η Φωτεινή Αθερίδου απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε άλλο. Η Θοδωρής Junior γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 και όλο αυτό το διάστημα η νέα μαμά μοιράζεται αρκετά συχνά μαζί μας τα κατορθώματά του μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Κάποιες από τις αναρτήσεις της είναι γλυκιές και τρυφερές, άλλες χιουμοριστικές, το σίγουρο είναι ότι είναι όλες υπέροχες!


https://www.instagram.com/p/CBstGILpXhq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες η ηθοποιός ανέβασε δύο ακόμα φωτογραφίες με τον μικρό Θοδωρή. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μαμά και γιο στην Αίγινα, καθιστούς σε μία αιώρα.

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι εμφανές ότι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Στη μία φωτογραφία αρκέστηκα να γράψει «Αίγινα ...❤?? #myisland #summertime #love #family #myboy #happy», ενώ στο Insatgram Story μας εκμυστηρεύτηκε ότι σε αυτήν την αιώρα κάνουν τους καλύτερους ύπνους.

Δείτε το τελευταίο Instagram Story της ηθοποιού μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τον γιο της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved