Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε μάσκα αργίλου με τους γιους της στην παραλία (pics)

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους αγαπημένους της φίλους και τους γιους της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε μάσκα αργίλου με τους γιους της στην παραλία (pics)

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο και της όμορφες, ελληνικές θάλασσες. Η ίδια είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της, στιγμές από τις διακοπές της.

Φέτος, για την παρουσιάστρια οι καλοκαιρινές διακοπές περιλαμβάνουν tour στα ελληνικά νησιά. Μέχρι στιγμής, έχει επισκεφτεί με τους κολλητούς της φίλους και τους γιους της, την Πάρο, τη Νάξο, τη Μύκονο και τώρα βρίσκονται στην Κέρκυρα. Κάθε μέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζει φωτογραφίες και Instagram Stories, πότε με την ίδια και πότε με την παρέα της. Σε όλες είναι ξεκούραστη, μαυρισμένη και πιο όμορφη από ποτέ.

Χθες, η διάσημη μαμά ανέβασε μερικά ακόμα Insatgram Stories, αποκαλύπτοντάς μας αυτή τη φορά τι κάνει με τους γιου της στην παραλία. Όχι, δεν παίζουν, ή κολυμπάνε όπως πιθανόν να νομίζετε. Η παρουσιάστρια και τα δύο αγόρια κάνουν μάσκα αργίλου και τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ανέβασε η διάσημη μαμά είναι άκρως απολαυστικά.






argilos maska sissu gios

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved