Γιάννης Αντετοκούνμπο: O γιος του έγινε 6 μηνών και είναι γλύκας

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: O γιος του έγινε 6 μηνών και είναι γλύκας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε καιρό να αναρτήσει φωτογραφία του γιου του.

Ο Liam Charles είναι πλέον 6 μηνών και ο μπαμπάς του δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού ο οποίος κάθεται χαμογελαστός στον καναπέ φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει «Ο μπαμπάς μ’έβαλε υπεύθυνο».


https://www.instagram.com/p/CDuvcyZl-AG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχει κλέψει μόνο τις καρδιές των γονιών του αλλά και των περίπου 8,2 εκατ.followers του διάσημου μπαμπά του.Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, απολαμβάνει την πατρότητα και θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητας του γιου του, όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά του.

Οι αναρτήσεις του βέβαια το τελευταίο διάαστημα δεν είναι τόσο συχνές όσο στο παρελθόν ωστόσο είναι αρκετές για να βλέπουμε πόσο αλλάζει ο γιος του καθώς μεγαλώνει.

Ο Γιάννης μπαμπάς

Ο μικρός γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και το νέο είχε κάνει γνωστό ο διάσημος μπαμπάς μέσα από τα social media. Τότε ανακοίνωσε και το όνομά του Liam Charles , προς τιμή του πατέρα του (Charles) που έφυγε από τη ζωή πριν από 2,5 χρόνια σε ηλικία μόλις 53 ετών.
Ο MVP του 2019 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και του 2020 είναι πολύ δεμένος με τα αδέλφια του ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του.
Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς με τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved