Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποιες δουλειές του σπιτιού βαριέται αφόρητα

Αλλά και τι λατρεύει να κάνει.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποιες δουλειές του σπιτιού βαριέται αφόρητα

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Globetrotters».

Μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή για το χιούμορ, τον αυθορμητισμό, τα πειράγματα αλλά και τους τσακωμούς τους. Το γεγονός ότι δεν προσποιούνταν εκτιμήθηκε από το κοινό αναδεικνύοντάς τους πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε.

Φέτος η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε δική της εκπομπή με τη τίτλο, «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι!», ενώ ο Χάρης Βαρθακούρης , από τη νέα σεζόν θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother.

Το ζευγάρι κάνει πολλές αναρτήσεις στα social media και έχει μια αμεσότητα με το κοινό. Συχνά σχολιάζει ο ένας τα ποστ του άλλου, ενώ η Αντελίνα με ευχαρίστηση και ειλικρίνεια απαντά στις ερωτήσεις που δέχεται από πολλές θαυμάστριές της.


https://www.instagram.com/p/B6devIwlamC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα πρόσφατο Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία follower της θέλησε να μάθει ποιες δουλειές του σπιτιού βαριέται αφόρητα και ποια είναι η αγαπημένη της.

«Βαριέμαι το σίδερο, λατρεύω να μαγειρεύω και αγαπώ να καθαρίζω τη βεράντα με το λάστιχο το καλοκαίρι», απάντησε η γλυκιά παρουσιάστρια.

adelina

Η μεγαλύτερη αδυναμία του ζευγαριού είναι φυσικά οι κόρες του, Μελωδία και Λιόνα. Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί μαζί μας κατά καιρούς οι δύο γονείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved