Μπουρδούμης-Δροσάκη: Το πρώτο βίντεο με τον νεογέννητο γιο τους

Δείτε το τρυφερό βίντεο που ανέβασε η Λένα Δροσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Μπουρδούμης-Δροσάκη: Το πρώτο βίντεο με τον νεογέννητο γιο τους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Ο γιος τους γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου και οι δύο ηθοποιοί απολαμβάνουν τις πρώτες εβδομάδες με το μωράκι τους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από την πρώτη στιγμή μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς του φίλους κι έκτοτε δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες με τον λίγων ημερών γιο του.


https://www.instagram.com/p/CC8T9A9B0tE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως όλα δείχνουν, ο ηθοποιός είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με το μωρό του. Μάλιστα χθες, Κυριακή, το ζευγάρι απόλαυσε και το πρώτο μπάνιο με το νέο μέλος και η Λένα Δροσάκη τράβηξε την παρακάτω φωτογραφία με τον σύζυγό της και το μωρό του.


https://www.instagram.com/p/CDqT79ZHAmB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τη φωτογραφία όμως, η ηθοποιός χθες ανέβασε και πρώτο βίντεο με το νεογέννητο γιο της. Η νέα μαμά παίζει με τα μικροσκοπικά πατουσάκια του μωρού της και αμς χαρίζει ένα θέαμα απολαυστικό και αξιολάτρευτο.



Όλες οι αναρτήσεις του ζευγαριού αποδεικνύουν ότι απολαμβάνουν και χαίρονται την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής τους. Το νέο μέλος του έχει χαρίσει ένα μόνιμο πλέον χαμόγελο στο πρόσωπό τους και ανυπομονούμε να δούμε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του. Δείτε όλες όσες έχουν μοιραστεί μαζί μας μέχρι στιγμής, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved