Νικολέττα Ράλλη: Αποκάλυψε τι κάνει όταν δεν κοιμάται το βράδυ η κόρη της

Πώς καταφέρνει να την κοιμίσει.

Νικολέττα Ράλλη: Αποκάλυψε τι κάνει όταν δεν κοιμάται το βράδυ η κόρη της

Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της απολαμβάνει η Νικολέττα Ράλλη.

Η παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr , έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 11 Ιουνίου και πλέον η ζωή της έχει αλλάξει.


https://www.instagram.com/p/CC2_Vc3DpD9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καθημερινότητά της περιστρέφεται γύρω από το μωρό, ωστόσο με την πρώτη ευκαιρία ξεκλέβει λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δέχεται ερωτήσεις από άλλες νέες μαμάδες που ζητούν τη συμβουλή και τη γνώμη της για διάφορα θέματα που τις απασχολούν.

Σε πρόσφατο Q&A στο Instagram μία Followers της τη ρώτησε: «Πώς τα πάτε με τον ύπνο; Κοιμάται το βράδυ; Δώσε κανένα tip» και η Νικολέττα Ράλλη απάντησε:

«Το μόνο tip που έχω να σου δώσω είναι να κάνεις υπομονή. Κάθε μέρα ια είναι και καλύτερη. Εγώ άμα δεν μου κοιμάται κατά τη διάρκεια του ταίσματος την κοιμίζω πρώτα επάνω μου και μετά την βάζω στο κρεβάτι της. Είναι από αυτά που είναι ενωμένα με το δικό μου κρεβάτι».

ralli

Από τις ερωτήσεις που δέχεται συχνά είναι για τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η ίδια έχει πει ότι δεν αγχώνεται ιδιαίτερα στην παρούσα φάση. Συγκεκριμένα έγραψε σε ένα post της μεταξύ άλλων: « Μετά την γέννα πιστέψτε με δεν με ενδιέφερε ούτε δευτερόλεπτο πως θα χάσω τα παραπανίσια κιλά και πως θα ξανά αποκτήσω την μέση δαχτυλίδι που είχα πέρυσι. Με ενδιέφερε κυρίως να τρώω σωστά και το σημαντικότερο να βρίσκω τον χρόνο για αυτό. Πέρα από τα μαγειρευτά που μου φέρνει η μαμά μου, φροντίζω να έχω σε κάθε γωνία του σπιτιού μου μπάρες δημητριακών, πολλά φρούτα (κομμένα) στο ψυγείο, νερό σε μπουκάλι στο ψυγείο, σε θερμός στον καναπέ και στο κρεβάτι, καθώς επίσης και αποξηραμένους καρπούς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved