Αλεξάνδρα Ούστα: Αυτή τη φώτο με τον γιο & τον σκύλο της αξίζει να τη δείτε

Η Αλεξάνδρα Ούστα απολαμβάνει τη μητρότητα κι αυτό φαίνεται!

Αλεξάνδρα Ούστα: Αυτή τη φώτο με τον γιο & τον σκύλο της αξίζει να τη δείτε

Η Αλεξάνδρα Ούστα είναι από τις ηθοποιούς που διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Αν και ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις της είναι λίγες και αυτές με τον γιο και τον σύζυγό της ακόμα λιγότερες.

Κάποιες φορές ωστόσο, η ηθοποιός μας εκπλήσσει ευχάριστα και μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της που τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει πολύ. Στις 21 Φεβρουαρίου, η Αλεξάνδρα Ούστα έγινε για πρώτη φορά μαμά. Μάλιστα τότε, κανείς δεν είχε πάρει είδηση ότι γέννησε μέχρι που το ανακοίνωσε η ίδια αρκετές μέρες μετά στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή».

Τον Μάρτιο, ηθοποιός ανέβασε στο Instagram της την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο τότε μωρό της και έκτοτε οι αναρτήσεις με τον γιο της είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.


https://www.instagram.com/p/B9XeGG6JN6f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες, η νέα μαμά ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία του μπόμπιρα, αυτή τη φορά με τον σκύλο τους. Το αγοράκι που είναι ξαπλωμένο μπρούμυτα, ανασηκώνεται και προσπαθεί να χαϊδέψει το σκυλάκι που κάθεται δίπλα του.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με τις υπόλοιπες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας η Αλεξάνδρα Ούστα τους τελευταίους μήνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved