Ζέτα Δούκα: Τι έκανε με την κόρη της και τη Μαρία Ναυπλιώτου στις διακοπές;

Η Ζέτα Δούκα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της και την καλή της φίλη και συνάδελφο, Μαρία Ναυπλιώτου

Ζέτα Δούκα: Τι έκανε με την κόρη της και τη Μαρία Ναυπλιώτου στις διακοπές;

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την όμορφη ηθοποιό συνεχίζονται. Κάθε χρόνο, η Ζέτα Δούκα περνάει τα καλοκαίρια της στην αγαπημένη της Παλαιόχωρα Χανίων και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της δίπλα στη θάλασσα και στην ηρεμία της Κρήτης.

Η ηθοποιός μας έχει συνηθίσει στις συχνές αναρτήσεις στα social media μέσα από τις οποίες μοιράζεται μαζί μας στιγμές της καθημερινότητάς της. Τις μέρες των διακοπών το πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάνιο στα όμορφα νερά των Χανίων και διάφορες δραστηριότητες με την κόρη της, Θάλεια, όπως ζωγραφική στην οποία η μικρή έχει αδυναμία.

Στην παρέα της χθες βρέθηκε και η καλή της φίλη και συνάδελφος, Μαρία Ναυπλιώτου. Οι δύο τους συνδέονται με μακροχρόνια φιλία όπως έχουμε δει και από παλιότερες αναρτήσεις τους και φέτος αποφάσισαν να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.

Η Ζέτα Δούκα ανέβασε κάποια Instagram Stories όταν υποδέχθηκε την καλή της φίλη και μας αποκάλυψε τι έκαναν παρέα με τη μικρή Θάλεια. Εκτός από μπάνιο και παιχνίδια, η διάσημη μαμά και η κόρη της έκαναν μαζί ένα tatoo στα χέρια τους και η Μαρία Ναυπλιώτου απαθανάτισε το στιγμιότυπο με την κάμερα.

Τι σχέδιο επέλεξαν; Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν στην gallery που ακολουθεί μαζί με άλλα στιγμιότυπα των καλοκαιρινών τους διακοπών gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved