Σοφία Καρβέλα:Η φώτο από την παιδική ηλικία -Πόσο έχει αλλάξει μέχρι σήμερα

Μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Σοφία Καρβέλα:Η φώτο από την παιδική ηλικία -Πόσο έχει αλλάξει μέχρι σήμερα

Η Σοφία Καρβέλα είναι λάτρης των social media.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί κανείς να δει στιγμιότυπα από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, αφού πολύ συχνά κάνει αναρτήσεις.

Έχει δύο γιους που απέκτησε με τον Θανάση Πανουργιά. Ο Νίκος γεννήθηκε το 2013 και πήρε το όνομά του από τον παππού του και ακολούθησε το 2016 ο μικρός Νέστορας.


https://www.instagram.com/p/CBt5ncCApDh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σοφία Καρβέλα έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο αγόρια της και πολύ συχνά αναρτά φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τη καθημερινότητά τους στην Αμερική όπου μένει μόνιμα. Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στη χώρα μας με τους γιους της απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές και δε σταματά να ανεβάζει στο Instagram υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/CDb0yShATE3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Αναφερόμαστε στις αλλαγές στο σώμα της, μετά και την γυμναστική που κάνει το τελευταίο διάστημα. Ηταν πάντα αδύνατη και δεν πήρε κιλά σε καμία από τις δύο εγκυμοσύνες. Ωστόσο, λόγω της γυμναστικής έχει πλέον ένα καλογυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα.

Δεν ήταν όμως πάντα έτσι, τόσο αδύνατη. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε από την παιδική της ηλικία η Σοφία Καρβέλα είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με καστανά μαλλιά και μαγουλάκια. Μάλιστα μαγουλάκια.

karvela sofia mikri ilikia

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν έχουν αλλάξει πολύ.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της φέτος στη χώρα μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved