Γιώργος Χρανιώτης: Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του για τον θηλασμό

Με δύο φωτογραφίες κι ένα κείμενο ψυχής, η Γεωργία Αβασκαντήρα έστειλε το δικό της μήνυμα για τον θηλασμό. 

Γιώργος Χρανιώτης: Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του για τον θηλασμό

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. Ο γιος τους γεννήθηκε την Κυριακή 14 Ιουνίου, μία ημέρα που και οι δύο γονείς περίμεναν πώς και πώς.

Ο μικρούλης σε μερικές μέρες θα γίνει δύο μηνών και οι δύο γονείς δε χορταίνουν να τον κρατούν στην αγκαλιά τους και να τον φωτογραφίζουν. Τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης, όσο και η Γεωργία Αβασκαντήρα, είναι ενεργοί στα social media και συχνά μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram μοιράζονται στιγμές, αλλά και σκέψεις και συναισθήματα.

Οι αναρτήσεις τους είναι αυθόρμητες, «αληθινές» για αυτό και πάντα τα likes και τα σχόλια «πέφτουν βροχή» σε κάθε μία από αυτές.

Μία αντίστοιχα υπέροχη ανάρτηση έκανε πριν από μερικές ημέρες η Γεωργία Αβασκαντήρα με αφορμή τον θηλασμό. Η νέα μαμά μίλησε με ειλικρίνεια και απευθυνόμενη σε κάθε άλλη νέα μαμά για την ομορφιά αλλά και τις δυσκολίες του θηλασμού και όλων αυτών των πρώτων εβδομάδων με το μωρό στο σπίτι.

«Θηλασμός: Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά η ανταμοιβή μεγάλη. Και δεν θα σου πω εγώ ποια είναι αυτή η ανταμοιβή, θα την ανακαλύψεις μόνη σου....Δεν μου αρέσουν οι συμβουλές περί μητρότητας.Η μητρότητα δεν διδάσκεται την ανακαλύπτεις κάθε μέρα μόνη σου.

Μου αρέσει να συζητάω με μητέρες τις εμπειρίες μου και αυτές τις δικές του και έχω μιλήσει με αρκετές μητέρες μέσα από εδώ που δεν γνωριζόμαστε,δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ αλλά είχαν τη διάθεση να μου πουν την ιστορία τους και να ακούσουν τη δίκη μου,να πάρουμε δύναμη η μια από την άλλη χωρίς κριτική και χωρίς να κουνάς το δάχτυλο!

Μη πλησιάζεις μια νέα μητέρα με αυτό το τρόπο ακόμη και αν το κανείς για το καλό της θα της δυσκολέψεις,θα την αγχώσεις και θα την αποθαρρύνεις.. ο θηλασμός είναι κάτι δύσκολο και ειδικά στην αρχή! Θέλει επίμονη,προσπάθεια και υποστήριξη από τους γύρω σου! Δεν θα έχεις χτενισμένα μαλλιά,ξεκούραστα μάτια και μια ωραία φωτογραφία για το άλμπουμ σου...θα δυσκολεύεσαι αλλά κάτι θα σε κρατάει εκεί για να συνεχίσεις να αντέξεις και να προσφέρεις...και η κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη.

Και φυσικά αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσεις να το κανείς,μη στεναχωριέσαι, είσαι και θα είσαι η καλύτερη μητέρα στο κόσμο για το παιδί σου θηλάζοντας ή όχι..

#breastfeeding #breastfedbaby #mybabystory #mybabyboy»

Το παραπάνω κείμενο συνόδευσε με δύο φωτογραφίες τραβηγμένες την ώρα που θηλάζει τον γιο της. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί, μαζί με άλλες φωτογραφίες του νέου μέλους που έχει μοιραστεί το ζευγάρι του τελευταίους μήνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved