Ρέβη - Τότσικας: Με ποια γνωστή Ελληνίδα μαμά κάνουν μαζί διακοπές; (pics)

Πού απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας και με ποιον;

Ρέβη - Τότσικας: Με ποια γνωστή Ελληνίδα μαμά κάνουν μαζί διακοπές; (pics)

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στην Τήνο. Μαζί τους είναι φυσικά τα δίδυμα παιδιά τους, Μιχαήλ-Άγγελος και Ειρήνη-Χρυσή και η διάσημη φωτογράφος καθημερινά ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες τους.

Η οικογένεια Τότσικα-Ρέβη όμως δεν είναι μόνη στο όμορφο Κυκλαδονήσι. Στην παρέα τους βρέθηκε ακόμα μία γνωστή Ελληνίδα μαμά με τα παιδιά της και όλοι μαζί απολαμβάνουν τις θάλασσες και τις ομορφιές του νησιού

Ο λόγος για την Έφη Κατρίν Βρακά. Η όμορφη σέρφερ έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Οκτώβρη καθώς έχει ήδη μία ακόμα κορούλα τριών ετών.


https://www.instagram.com/p/CDg466AA3sq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Έφη Βρακά και η Ρούλα Ρέβη είναι φίλες και όπως φαίνεται αποφάσισαν να περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Άλλωστε τα δίδυμα της φωτογράφου και η μεγάλη κόρη της όμορφης σέρφερ είναι σε κοντινές ηλικίες και σίγουρα θα παίζουν ξέγνοιαστα όλα μαζί.

Και οι δύο μαμάδες μας έχουν συνηθίσει στις αναρτήσεις με υπέροχες φωτογραφίες και αυτές από τις διακοπές τους δεν θα μπορούσαν αν μην είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Δείτε το άλμπουμ των διακοπών τους με όσα στιγμιότυπα έχουν μοιραστεί μαζί μας μέχρι στιγμής, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved