Χάρης Βαρθακούρης: Αυτή τη selfie με τις κόρες του αξίζει να τη δείτε

Μπαμπάς και κόρες ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό και «ρίχνουν» το Instagram.

Χάρης Βαρθακούρης: Αυτή τη selfie με τις κόρες του αξίζει να τη δείτε

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο απολαυστικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι περισσότεροι τους γνωρίσαμε λίγο καλύτερα πέρυσι, μέσα από την εκπομπή «Globetrotters». Το χιούμορ και τα πειράγματά τους έκαναν το κοινό να τους αγαπήσει και να μπουν στα σπίτια και στις καρδιές όλων.

Φέτος, επαγγελματικά έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, εξακολουθούμε όμως να τους απολαμβάνουμε μαζί στις διάφορες αναρτήσεις που κάνουν στα social media.


https://www.instagram.com/p/B6kgbZzhLaI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καρποί του έρωτά τους τα δύο τους παιδιά, Μελωδία και Λιόνα. Και οι δύο είναι φειδωλοί στις αναρτήσεις με τις κόρες τους, όταν όμως ανεβάζουν φωτογραφίες με τα δύο κορίτσια, «ρίχνουν» το Instagram.

Μία τέτοια ανάρτηση έκανε χθες ο τραγουδιστής και διάσημος μπαμπάς. Ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε μία selfie με τις κόρες του και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια, έπεσαν βροχή.

Μπαμπάς και κόρες ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό κι εμείς αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι τα δύο κορίτσια έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι πανέμορφες. Όσο για το σχόλιο του ίδιου στη φωτογραφία, σαν περήφανός μπαμπάς που έχει αδυναμία στις κόρες του, έγραψε:

«Οι κόρες μου με τον πρώτο και μεγαλύτερό τους έρωτα...»

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στην gallery που ακολουθεί μαζί με άλλες φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί μαζί μας κατά καιρούς οι δύο γονείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved