Μαντώ Γαστεράτου: Φωτογράφισε τον γιο της με τον πιο αστείο τρόπο

Είναι ξετρελαμένη με τον γιο της. 

Μαντώ Γαστεράτου: Φωτογράφισε τον γιο της με τον πιο αστείο τρόπο

Η Μαντώ Γαστεράτου από την ημέρα που έγινε μαμά δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες με το μωράκι της.

O μικρός Γιώργος της έχει πάρει τα μυαλά και η νέα μαμά λατρεύει να τον γαργαλάει, να τον φιλάει και να τον πειράζει. Σε πολλές αναρτήσεις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις και συναισθήματα και όλα δείχνουν ότι απολαμβάνει τη μητρότητα και τους πρώτους μήνες με το μωρό της, όσο τίποτα:

«Κάθε μέρα το κοιτάζω, το φιλώ, το αγκαλιάζω, φροντίζω όλη την ημέρα και μόλις κοιμάται μου λείπει. Μετά περιμένω να ξυπνήσει για να νιώσω πάλι τη ζέστη από το κορμάκι του πάνω μου, τη θεϊκή μυρωδιά του και τις δυο του θάλασσες να με κοιτούν ξανά! Δεν θέλω να ζητήσω κάτι άλλο από τον Θεό... μόνο να είναι καλά!», είχε γράψει σε ένα από τα ποστ της.


https://www.instagram.com/p/CC8ZUwegzCs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γυμναστική και ο στόχος

Η γνωστή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα άρχισε να γυμνάζεται προκειμένου να επανέλθει στα κιλά προ εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα ξεκίνησε γυμναστική και δίαιτα από τις 21 Ιουλίου με στόχο να χάσει σε ένα μήνα 4kg λίπος. « Για να δούμε... Θα σας γράφω ασκήσεις και πρόγραμμα διατροφής, σε περίπτωση που θέλετε να το πάμε παρέα! Μέσα Αυγούστου θα είμαστε κορμαρες ♥️¨, είχε γράψει η Μαντώ Γαστεράτου.


https://www.instagram.com/p/CC580ycgKZs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις πολύ συχνές αναρτήσεις που κάνει με τον γιο της ξεχωρίζουν οι απίστευτα αστείες φωτογραφίες που δημοσίευσε σε insta story. Δείτε τις ευθύς αμέσως στη gallery ποιυ ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved