Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε πώς φωτογράφισε τον γιο της στη θάλασσα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει το καλοκαίρι με την οικογένειά της και χθες ανέβασε την πιο υπέροχη και άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία του γιου της.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε πώς φωτογράφισε τον γιο της στη θάλασσα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχθηκε τον Αύγουστο στην πρωτεύουσα καθώς έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, φροντίζει όμως να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να πάρει μία ανάσα δροσιάς και να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.

Με την πρώτη ευκαιρία απολαμβάνει εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες έχοντας πάντα μαζί της την καλύτερη παρέα η οποία δεν είναι άλλη από τους γιους της.

Χθες, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία, αυτή τη φορά του μικρότερου γιου της, Κίμωνα ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. Το αγοράκι τρέχει στην αμμουδιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα και η Κατερίνα Παπουτσάκη απαθανατίζει τη στιγμή.

«Αχ εκείνα τα ηλιοβασιλέματα» ήταν το σχόλιό της και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CDYqGSRAmwW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα δύο της παιδιά και το καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας από τις εξορμήσεις σε θάλασσες και... πισίνες.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved