Δήμος Αναστασιάδης: Η φώτο με τη Τζένη Θεωνά και τον γιο τους στη θάλασσα

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον γιο τους. 

Δήμος Αναστασιάδης: Η φώτο με τη Τζένη Θεωνά και τον γιο τους στη θάλασσα

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τον γιο τους.

Η Τζένη Θεωνά έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σειρά της ERT «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τη συνάδελφο και πολύ καλή της φίλη, Κατερίνα Παπουτσάκη. Αυτή είναι η πρώτη σειρά στην οποία θα συμμετάσχει μετά τον ερχομό του γιου της, Αριώνα, τον Απρίλιο του 2019. Από τότε μέχρι και σήμερα, η ηθοποιός αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο και ενέργειά της στον γιο της και πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί.

dimos anastasiadis theona 13

Πιο φειδωλός με τις αναρτήσεις που αφορούν στην οικογενειακή του ζωή είναι ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο τραγουδιστής δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον γιο του, για αυτό και όταν το κάνει, τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Τις τελευταίες μέρες, οι διάσημοι γονείς απολαμβάνουν τις πρώτες εξορμήσεις του καλοκαιριού και μοιράστηκαν μαζί μας δύο στιγμιότυπα. Στο ένα, ο Δήμος Αναστασιάδης απαθανατίζει με τον φωτογραφικό του φακό τη Τζένη Θεωνά και τον γιο τους μέσα στη θάλασσας, ενώ στο άλλο, η ηθοποιός φωτογραφίζει τον μικρό Αρίωνα στην παραλία.

Δείτε και τα δύο στιγμιότυπα στην gallery που ακολουθεί, μαζί με άλλες φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί μαζί μας κατά καιρούς οι δύο γονείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved