Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν πάει ο νους σας τι έκανε με τον γιο της στην Πάρο

Στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί παραμένει η γνωστή παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν πάει ο νους σας τι έκανε με τον γιο της στην Πάρο

Ηλιοκαμένη και ξεκούραστη δείχνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την όμορφη Πάρο.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στο νησί εδώ και αρκετό καιρό, μετά και το τέλος της εκπομπής της στον Alpha για τη φετινή σεζόν, και έκτοτε απολαμβάνει τις ομορφιές του τόπου.

Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει μπάνιο στη θάλασσα και βόλτες, πολλές βόλτες με τα παιδιά της. Εκείνο που πραγματικά δείχνουν να απολαμβάνουν οι κόρες της Μαίρη και Νάγια, όπως και ο μικρός Γιάννης – Εφραίμ είναι η επαφή με τη φύση.Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν στα κοντινά χωράφια και να δουν από κοντά αγελάδες, γαϊδουράκια, πάπιες, γεγονός που τα ενθουσιάζει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα παιδιά της αλλά και δικές της να είναι κοντά σε ζώα, σχολιάζοντας:

«Ένα απόγευμα στη φάρμα! Φρόντισε τις ημέρες που μπορείς να έρχεσαι σε επαφή με τη φύση. Κάθε φορά που το κάνω γεμίζω το μυαλό μου με όμορφες εικόνες και μέσα από τα ενθουσιασμένα μάτια των παιδιών μου συνειδητοποιώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα πιο μικρά και φαινομενικά ασήμαντα.»


https://www.instagram.com/p/CDMp6J6j7ey/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε μία από αυτές τις βόλτες ήταν μαζί της και ο μικρός Γιάννης οποίος ανέβηκε μαζί με τη μαμά του σε άλογο. Φοράει το προστατευτικό καπέλο και είναι μαζί με τη μαμά του.

tsimtsili

Δεν είναι φυσικά η μοναδική φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα παιδιά της από την Πάρο. Δείτε αρκετές ακόμα στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved