Κλέλια Ρένεση: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της - Δείτε φωτογραφίες

Είναι διακοπές στην Ζάκυνθο.

Κλέλια Ρένεση: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της - Δείτε φωτογραφίες

Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει την περίοδο αυτή τις διακοπές της μαζί με την κόρη της Κοραλία.

Η μικρή τον περασμένο Μάιο έγινε ενός έτους και η μητέρα της είχε κάνει μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:


https://www.instagram.com/p/CAU8yDIl5Fp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ενας χρονος απο τη μερα που γεμισαμε κοράλια ολουθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολη της ζωης μου περασα κ περνω τεστ σαν γιγαντια κυματα κ με λαχταρα περιμενω τα επομενα. Ευχαριστω αυτους που ηταν στο πλαι μου σ αυτο το ταξιδι. Κ ολους εσας για τις ευχες.
Δεν εχει αξια ομως να χω εγω ενα τυχερο κ υγιές κ δυνατο παιδι, οταν τριγύρω τα παιδια του κοσμου υποφερουν, λιμοκτονουν, ορφανευουν απο γονεις η απο αγαπη κ η καρδια τους γεμιζει φοβο.
Η ευχη μου σημερα που ο ηλιος της κορης μου κλεινει μια στροφη, ειναι να βρουν ολα τα παιδια μια θεση στον ηλιο, οπως τους αξιζει και να χει κ αυτη χιλιαδες παιδια για συντροφια. Αλλιως ετσι οπως την κοβω, θα παλευει μια ζωη για να τα σωσει. Οπως κ να χει , δυναμη σε ολες τις μαναδες, σε ολους οσους παλευουν να δουν τα παιδια τους να λαμπουν, σε οσους παλευουν να δουν ολα τα παιδια χαρουμενα. Εκει ειναι η αξια. Αυτος ειναι ο χρυσος. Αυτη επρεπε να ειναι η μοναδα μετρησης του χρυσου του κρατους κ η μονη παρακαταθήκη.
Τα σεβη μου κ «τα φτερα μου ανοιγω στον αερα
Οτι απομενει απ τη ζωη ειναι μια μερα»».

Η γέννα του μωρού και οι φήμες

Όταν γέννησε, πλήθος δημοσιευμάτων ανάφεραν ότι το παιδί είναι του Γάλλου μουσικού και τραγουδιστή Manu Chao. Η Κλέλια Ρένεση, αποφάσισε με μια μακροσκελή ανακοίνωση στο facebook να βάλει τέλος τις φήμες. Μεταξύ άλλων είχε γράψει:

«Λενε, εχω αρραβωνιαστει καμια δεκαρια φορες, εχω μεινει εγκυος αλλες τοσες, ζω τον ερωτα της ζωης μου, ζω στο Παρισι, μετα μαγικα στο ιδιο site γραφουν πως ζω στην Αθηνα, εχω κανει μυστικους γαμους ( ουτε στη Δυναστεια να επαιζα!!) κ εχω ενα παιδι με τον Manu Chao, τον « καρπο του ερωτα μας» ,οπως το αποκαλουν...χωρια οτι μου εχει αγορασει κ μονοπετρο απ το Παρισι ..( ναι, ακουσες καλα, .. ο Manu ,ο ακτιβιστης , ο αντικαπιταλιστης ετσι θελησε ,λεει ,να μου εκφρασει την αγαπη του )
Κανω ,λεει, γυμνα βιντεοκλιπ για τα like κ αλλα τετοια.
Δεν μπορω καν να θυμηθω ολες τις ανακριβειες κ τις συμπερασματολογιες. Κ παρολο που διολου δεν με νοιαζει πως με περιγραφει ο κοσμος κ τι ταινια θελουν να δουν γιατι « πουλαει» , αποφασισα να σου συστηθω αυτοπροσώπως μιας κ τωρα περιγραφουν κ τις συντεταγμενες του παιδιου που μεγαλωνω κ λιγο παραπαει ..
Συστασεις:
-Τα διαμαντια δεν μ αρεσουν, λαμπουν πολυ και κλεβουν το φως απ τα ματια. Και να μου χαριζαν δεν θα τα φορουσα.
-εχω μονο Ενα παιδι κ αυτο φρεσκο
-ζω στην Αθηνα που κ που αλλα γενικως γυρνοβολαω
-κολυμπαω γυμνη γενικως, δεν το κανω μονο στα βιντεο .Το αντιθετο μαλλον. Το βιντεο το κανω ακριβως οπως το ζω.
-εχω γραψει μουσικες κ στιχους στο προτζεκτακι «τιποτα» , δεν επιασα απλα χωρο στον καναπε.
-Το Προτζεκτ « Τιποτα» που εχω δημιουργησει μαζι με τον Manu συνεχιζει κ με την πρωτη ευκαιρια θα ταξιδεψουμε σε καινουριες μελωδιες.
Κ παρολο που πιστευω πως καμια σημασια δεν εχει ποιος ειναι κ ποιανου, γιατι τα παιδια ειναι ολα παιδια της γης κ του ουρανου, ας κανω σαφες οτι :
-Ο Manu ΔΕΝ ειναι συμβιος μου , ΟΥΤΕ πατερας του παιδιου μου.
Ειναι ενας φυλακας του ονειρου ,πνευματικη μου οικογενεια ,παρεα με αλλους αγαπημενους συνοδοιπορους.».

Διακοπές

Την περίοδο αυτή βρίσκεται με την κόρη της στη γενέτειρά της όπου και επισκέφτηκαν ένα πάρκο με ζώα. Τόσο η μικρή όσο και η μαμά της ενθουσιάστηκαν καθώς όπως έγραψε η ηθοποιός είναι ένα πάρκο με σεβασμό στα ζώα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved