Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή φώτο με την κόρη της από τις διακοπές

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με κίτρινο μπικίνι και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή φώτο με την κόρη της από τις διακοπές

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που έχουν ενεργή παρουσία στα social media. Τα παιδιά της είναι για αυτήν πρώτη προτεραιότητα τα τελευταία χρόνια και αρκετά συχνά πρωταγωνιστούν στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει.

Η κόρη της, Αναστασία, γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη και αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και με τα τρία υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης επέλεξαν για της διακοπές τους το Νησί τον Ανέμων και μάλιστα πριν από δύο ημέρες, η όμορφη μαμά ευχήθηκε «καλό μήνα» στους διαδικτυακούς της φίλους με μία εντυπωσιακή φωτογραφία της με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Στη φωτογραφία, τις εντυπώσεις κλέβει φυσικά η καλλίγραμμη σιλουέτα της διάσημης μαμάς, αλλά και η μικρή Αναστασία η οποία φαίνεται στην άκρη της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CDV7xhCHZh4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αναστασία Θεοδωρίδη μπορεί να μην έχει γιορτάσει ακόμα τα πρώτα της γενέθλια, την έχουμε δει όμως αρκετές φορές στις αναρτήσεις της μαμάς της. Η Δούκισσα Νομικού φροντίζει πάντα να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, είναι ξεκάθαρο ωστόσο ότι η κόρη της έχει πάρει τα χρώματά της.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved