Γνωστή παρουσιάστρια φωτογράφισε την κόρη της στον κήπο με μαγιό

Ξεχωριστό είναι το φετινό καλοκαίρι για την διάσημη Ελληνίδα μαμά.

Γνωστή παρουσιάστρια φωτογράφισε την κόρη της στον κήπο με μαγιό

Πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της που έγινε 2 ετών αλλά και του συζύγου της που είναι οι δύο αγάπες της ζωής της.

Για την ακρίβεια οι δύο από τις τρεις μεγάλες αγάπες καθώς πριν από δύο μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Πώς λοιπόν να μην είναι ιδιαίτερο το φετινό καλοκαίρι;

Πρώτος σταθμός των φετινών διακοπών ήταν το Πόρτο Χέλι στα τέλη Ιουνίου ενώ στις αρχές Ιουλίου η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από την Σίφνο αγκαλιά με την κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CCJpmOGsIKn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι προσπαθεί να περνάει χρόνο με τη Μαίρη, προκειμένου να μη νιώθει παραγκωνισμένη από τον ερχομό του αδελφού της.

Άλλωστε το διάστημα αυτό έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στη φροντίδα των παιδιών της και εκμεταλλεύεται όσο μπορεί την περίοδο των διακοπών για να χαλαρώσει μετά και τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας που βίωσε ούσα έγκυος.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις που έχει κάνει η Φλορίντα Πετρουτσέλι από τις μέχρι τώρα διακοπές της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved