Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με την κούκλα κόρη της Τζένης Μπότση

Η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε μια φανταστική φωτογραφία με την κόρη της Τζένης Μπότση και τρέλανε το διαδίκτυο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με την κούκλα κόρη της Τζένης Μπότση

Μια εκπληκτική φωτογραφία είδαμε χθες αργά στον λογαριασμό της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός κρατά στα δυο της χέρια ψηλά ένα μωρό και λιώνει από ευτυχία. Αν και στην αρχή πιστέψαμε ότι πρόκειται για κάποια thowback φωτογραφία, στη συνέχεια όταν διαβάσαμε το σχόλιό της μάθαμε ότι το μωρό που είχε σηκώσει ψηλά στον αέρα δεν ήταν άλλο από την κόρη της όμορφης ηθοποιού, Τζένη Μπότση.

«Είσαι μια ζωγραφιά !Σ´αγαπώ❤️Κι εσένα και την υπερφανταστική μαμά σου @jennybotsi ❤️❤️
#babygirl #aliki #love #happiness», σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε και αμέσως η μαμά της μικρούλας έσπευσε να απαντήσει.

dorettapapadimitriou foto me kori tzenis mpotsi 7

«Κι εμείς σε αγαπάμε», σχολίασε η Τζένη Μπότση και αμέσως τα σχόλια των υπόλοιπων θαυμαστών άρχισαν να εστιάζουν στα πατουσάκια και τα μπουτάκια της μικρής, στη χαρά που φαίνεται στο πρόσωπο της Ντορέττας Παπαδημητρίου και γενικότερα στην υπέροχη αυτή φωτογραφία που εδώ και λίγες ώρες έχει μαζέψει χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια.

Η μικρή είναι σκέτη γλύκα!

Δεν το λέμε εμείς, το λένε όσοι τη γνωρίζουν και την έχουν δει από κοντά. Εμείς μπορούμε να το φανταστούμε, μιας και οι φωτογραφίες της Τζένης Μπότση το δείχνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες της μικρούλας που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η μαμά Τζένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved