Δείτε τη νέα φωτογραφία του γιου του Σωτήρη Κοντιζά (pics)

Ανέμελος, ξυπόλητος και μόνο με την πάνα του στην Σχοινούσα ο μικρός γιος του Σωτήρη Κοντιζά, τρέλανε τους πάντες!

Δείτε τη νέα φωτογραφία του γιου του Σωτήρη Κοντιζά (pics)

Είναι μικρός, γλυκός, αξιολάτρευτος και μέχρι να γεννηθεί το νέο μωρό που περιμένουν στην οικογένεια, θα τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του και όχι άδικα.

Ο μικρό γιος του Σωτήρη Κοντιζά, Kenji είναι μικρό μπομπιράκι που τα καμώματά του δεν τρελαίνει μόνο τους γονείς αλλά και το διαδίκτυο όταν ο μπαμπάς Σωτήρης, δημοσιεύει φωτογραφίες του.

«Πόπη κ Ρένα, Ρένα κ Πόπη. Η μαμά Ευδοκία, Αλί, Αγγελική, Καλλιόπη, Γιώργης, Παύλος, Γιώτα. Λιβάδι.
Η δική μας Σχοινούσα.
Μακάρι να είμαστε κάπως έτσι τις περισσότερες ημέρες. Ξυπόλητοι κ τσίτσιδοι να τρέχουμε πάνω κάτω. Κάποιοι δίχως λόγο, κάποιοι άλλοι κυνηγώντας αυτούς που το κάνουν χωρίς λόγο.

#justlikeheaven #theCure», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον γιο του να απολαμβάνει ανέμελα το καλοκαίρι του.

«Ανεμελιά» ήταν και η λέξη που χρησιμοποίησε η Μπέττυ Μαγγίρα για να σχολιάσει την υπέροχη φωτογραφία του γνωστού σεφ.

Πριν από μία εβδομάδα περίπου, ο Σωτήρης Κοντιζάς και η οικογένειά του ταξίδεψαν ακτοπλοϊκώς για το νησί της Σχοινούσας, προορισμό που επιλέγει κάθε χρόνο ο γνωστός Σεφ.


https://www.instagram.com/p/Bz_QiC-CpAI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σωτήρης Κοντιζάς - ένας δοτικός μπαμπάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μπορεί να έχει επωμιστεί το ρόλο του αυστηρού κριτή στην επιτυχημένη εκπομπή μαγειρικής, Master Chef, όμως στην προσωπική του ζωή είναι πολύ διαφορετικός.

Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς από τις αναρτήσεις που κατά καιρούς κάνει στα social media. Αποφεύγει τις πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά του, ωστόσο σε αυτές που δημοσιεύει, αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή του εαυτού του, όχι και τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό.

Είναι ένας μπαμπάς που ασχολείται με τα παιδιά του , παίζει μαζί τους, είναι αστείος και παράλληλα τρυφερός και δοτικός.

Dad to be

Δεν έχει δημοσιεύσει καμία φωτογραφία με την Ελληνοϊταλίδα σύζυγό του, Δέσποινα, με την οποία είναι μαζί χρόνια και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά , όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Αριάννα-Τσιχίρο που τη φωνάζουν Τάτα ( στα ιταλικά σημαίνει μπέμπα) και τον Kenji, ενώ περιμένουν και το τρίτο τους παιδί.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος με δηλώσεις του, το όνομα της κόρης του είναι εμπνευσμένο από μία ταινία του Μιγιαζάκι στην οποία το Τσιχίρο αναφερόταν σε μία μονάδα μέτρησης του βυθού.

Οι top 5 φώτο του μικρού Kenzi που δείχνουν πόσο ανέμελος είναι

Swipe up στη gallery που ακολουθεί για να τις δείτε... με πρώτη πρώτη αυτή που τρέλανε το Instagram πριν μερικές ώρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved