Mini me: Ελληνίδα μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί μετά από καιρό

Με τη μικρή της κόρη πόζαρε μετά από καιρό η γνωστή Ελληνίδα μαμά, με παρόμοια ρούχα και φτιαγμένα από το κομμωτήριο μαλλιά!

Mini me: Ελληνίδα μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί μετά από καιρό

Girls just wanna have fun που λέει και το υπέροχο τραγούδι της Cindy Lauper και όσες είναι κοριτσομαμάδες σίγουρα αυτό το τραγούδι το λατρεύουν, έτσι δεν είναι.



Όταν οι κόρες μεγαλώνουν αρχίζουν να κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα με τη μαμά τους, καθώς είναι το πρότυπό τους. Και κάπως έτσι λοιπόν, μαμά και κόρη φόρεσαν τα λευκά τους φορέματα και κατευθύνθηκαν προς το κομμωτήριο για να φτιάξουν τα μαλλιά τους.

Η μικρή έφτιαξε δύο εντυπωσιακές boxer braids και πόζαρε όλο νάζι δίπλα στην εντυπωσιακή μαμά της.

«Σήμερα απολαύσαμε η μια την άλλη. Πήγαμε κομμωτήριο φτιάξαμε τα μαλλιά μας και τι χαρά πήραμε που κάναμε κοτσίδες δεν μπορώ να σας περιγράψω!

#motheranddaughter #allmylife #whitedress #girlsjustwannahavefun», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της η γνωστή μανούλα και τρέλανε το διαδίκτυο.


https://www.instagram.com/p/CC-2HecjeO1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αλήθεια είναι ότι η Βάσω Κολλιδά δεν μας έχει συνηθίσει σε τακτικές αναρτήσεις των παιδιών της και γι' αυτό τον λόγο εντυπωσιαστήκαμε.

Τόσα χρόνια δεν έχουμε δει ποτέ ούτε το πρόσωπο του γιου της, ούτε της κόρης της, όμως όσες φωτογραφίες έχουμε δει από τα παιδιά της, δείχνουν πόσο καλή και δοτική μαμά είναι.

Swipe up για να δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved