Δέσποινα Βανδή: Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτυ γενεθλίων της

Υπέροχες φωτογραφίες δημοσίευσε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δέσποινα Βανδή: Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτυ γενεθλίων της

Δέσποινα Βανδή, ετών 51!

Η όμορφη μελαχρινή τραγουδίστρια που δεν σταματά να γυμνάζεται και να «λιώνει» στην κυριολεξία στην γυμναστική έκλεισε και το 51ο έτος της ηλικίας της και βρίσκεται -αν μας ρωτάτε- στα καλύτερα της.

Πιο φιτ, πιο όμορφη και πιο γοητευτική απ' ό,τι ποτέ. Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και αυτό το δείχνουν τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο που αναρτά καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια από τις εμπορικότερες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου, η Δέσποινα Βανδή, γιόρτασε τα γενέθλιά της όπως της άρμοζε και με ένα πάρτυ υπέρπαραγωγή. Η ίδια είχε κοντά της τους φίλους της και την οικογένειά της. Όπως ήταν φυσικό, δημοσίευσε και φωτογραφίες από την όμορφη αυτή στιγμή και τα μάτια μας έπεσαν πάνω στην κούκλα κόρη της (που μοιάζουν σαν αδερφές) και στην εντυπωσιακή της τούρτα που ετοίμασε για ακόμη μια φορά η φίλη της, Μάνια Ντέλου.

Το θέμα της τούρτας; Φυσικά το scrubble. Ένα από τα επιτραπέζια που λατρεύει η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια είναι λάτρης των επιτραπέζιων παιχνιδιών και αυτό το έχει δείξει ουκ ο λίγες φορές μέσα από το Instagram, άλλοτε παίζοντας με τα παιδιά της, άλλοτε με τον Ντέμη Νικολαΐδη και άλλοτε παίζοντας με τους φίλους της.

«Να μεγαλώνουμε με υγεία χαρά πάθος για τη ζωή και να μην ξεχνάμε να φροντίζουμε το παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας!
Σας ευχαριστώ παρα πολύ από καρδιάς για τις ευχές σας!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Αυτή που κέρδισε όλα τα βλέμματα; Φυσικά αυτή που ποζάρει μαζί με την κόρη της, Μελίνα.

Swipe up για να τις δείτε όλες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved