Μαρίνα Ασλάνογλου: Στο αεροπλάνο με τον γιο της - Δείτε φωτογραφία

Στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές η ηθοποιός. 

Μαρίνα Ασλάνογλου: Στο αεροπλάνο με τον γιο της - Δείτε φωτογραφία

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός, τρυφερή σύζυγος και αφοσιωμένη μητέρα. Το υποκριτικό της ταλέντο και η γλυκιά φυσιογνωμία της την έχουν κάνει πολύ αγαπητή στο ελληνικό κοινό, τα τελευταία χρόνια όμως, προτεραιότητά της είναι ο γιος της, ο μικρός Κωνσταντίνος.

Για την ηθοποιό, η μητρότητα ήταν ένα όνειρο το οποίο έκανε πραγματικότητα μετά από πολλές προσπάθειες και δυσκολίες. Ο γιος της Κωνσταντίνος είναι ο καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πέππα και ήρθε μετά από μία αποβολή και δύο αποτυχημένες εξωσωματικές. Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν εξίσου δύσκολη και σε συνέντευξή της στο People τον Νοέμβριο του 2019, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Με διάφορα προβλήματα, από θρομβοφιλΐα με αντιπηκτικές ενέσεις, από διαβήτη κύησης που έκανα τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και δεν μπορούσα να φάω τίποτα, από αντιβίωση που έπρεπε να πάρω λόγω σταφυλόκοκ­κου κ.ο.κ. Ώσπου στον πέμπτο μήνα έπαθα αποκόλληση και έμεινα για δυο μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν υπήρχε μέρα που να μην είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη για το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου».

Όλα όμως πήγαν καλά και τον Μάρτιο του 2018 γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον δύο ετών σήμερα Κωνσταντίνο, τον οποίο έχει βαφτίσει η συνάδελφος και φίλη της ηθοποιού, Ελισάβετ Μουτάφη.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου αν και ενεργή στα social media, τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της ήταν αρκετά φειδωλή στις αναρτήσεις της. Τους τελευταίους μήνες ωστόσο, η ηθοποιός ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο και μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η τελευταία φωτογραφία του γιου της μάλιστα, είναι λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών τους διακοπών. Η γλυκιά μαμά ταξίδεψε στην Κρήτη με την οικογένειά της και μοιράστηκε μαζί μας μία φωτογραφία του γιου της που κοιτάει ενθουσιασμένος από το παράθυρο.

Δείτε τη φωτογραφία μαζί με άλλες φωτογραφίες με το γιο της που έχει μοιραστεί κατά καιρούς μαζί μας η ηθοποιός, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved