Σωτήρης Κοντιζάς: Eίναι ένας αστείος μπαμπάς και ιδού οι αποδείξεις (pics)

Δεν είναι μόνο τρυφερός με τα παιδιά του αλλά και πειραχτήρι.

Σωτήρης Κοντιζάς: Eίναι ένας αστείος μπαμπάς και ιδού οι αποδείξεις (pics)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μπορεί να έχει επωμιστεί το ρόλο του αυστηρού κριτή στην επιτυχημένη εκπομπή μαγειρικής, Master Chef, όμως στην προσωπική του ζωή είναι πολύ διαφορετικός.

Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς από τις αναρτήσεις που κατά καιρούς κάνει στα social media. Αποφεύγει τις πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά του, ωστόσο σε αυτές που δημοσιεύει, αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή του εαυτού του, όχι και τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό.

Είναι ένας μπαμπάς που ασχολείται με τα παιδιά του , παίζει μαζί τους, είναι αστείος και παράλληλα τρυφερός.


https://www.instagram.com/p/B-5FXMVFSsB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν έχει δημοσιεύσει καμία φωτογραφία με την Ελληνοϊταλίδα σύζυγό του, Δέσποινα, με την οποία είναι μαζί χρόνια και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά , όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Αριάννα-Τσιχίρο που τη φωνάζουν Τάτα ( στα ιταλικά σημαίνει μπέμπα) και τον Kenji, ενώ περιμένουν και το τρίτο τους παιδί.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος με δηλώσεις του, το όνομα της κόρης του είναι εμπνευσμένο από μία ταινία του Μιγιαζάκι στην οποία το Τσιχίρο αναφερόταν σε μία μονάδα μέτρησης του βυθού.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες που δείχνουν τον Σωτήρη Κοντιζά σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν του επιτυχημένου σεφ, και που είναι βέβαιο ότι τον απολαμβάνει με όλο του το είναι: αυτόν του μπαμπά:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved