Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δημοσίευσε την πιο ρομαντική φώτο με τον γιο της

Έχει μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό της.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δημοσίευσε την πιο ρομαντική φώτο με τον γιο της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες με τον γιο της.

Είναι κυρίως στιγμές από τα παιχνίδια μαζί του ή από τις βόλτες που δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα, είτε κατά μόνας είτε οικογενειακώς.

Τώρα που καλοκαίριασε το μπάνιο στη θάλασσα είναι από τις καλύτερες εξορμήσεις αφού ο Δημήτρης περνάει πολύ ώρα κολυμπώντας και παίζοντας στην άμμο.


https://www.instagram.com/p/CCycIUQpyYv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες λοιπόν η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram άλλη μια φωτογραφία αυτή τη φορά από τις διακοπές τους. Είναι είναι μαζί στη θάλασσα ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα.

«Όταν σε βρίσκει η δύση του ηλίου δίπλα στην ζωή σου...», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη λεζάντα αυτής της πολύ όμορφης και ρομαντικής φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CC89JPrpjAA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την ηθοποιό είναι ο Δημήτρης είναι το πρώτο παιδί που έχει αποκτήσει με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, οποίος έχει άλλους δύο γιους από προηγούμενο γάμο.

Η υιοθεσία που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε

Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει ακόμα ένα παιδί αλλά η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε μιλήσει για το θέμα στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή Μεσάνυχτα.

«Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο. Είχαμε τρία παιδιά και δεν είχαμε προγραμματίσει να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Το παιδί αυτό βρέθηκε τελείως αναπάντεχα στο δρόμο μας. Το γνωρίσαμε σε ένα νοσοκομείο, ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί. Δεθήκαμε πολύ με αυτό το παιδί και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες υιοθεσίας. Ήταν σοβαρή η κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα υγείας».

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό το πράγμα δεν ολοκληρώθηκε. Είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του γιου της που έχει δημοσιεύσει στο Instagram η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved