Πρίγκιπισσες μεταμορφώνονται σε νύφες & οι γονείς τους είναι δίπλα τους

Σας έχουμε μιλήσει ξανά για την Oksana Pashchenko, μια καλλιτέχνιδα από τη Ρωσία που είναι γνωστή για τα σχέδια Disney που δημιουργεί.

Πρίγκιπισσες μεταμορφώνονται σε νύφες & οι γονείς τους είναι δίπλα τους

Η Οksana έχει αδυναμία τις πρίγκιπισσες της Disney και αυτός είναι ο λόγος που όλα της τα σκίτσα απεικονίζουν αυτές. Πριν μερικές μέρες σας δείξαμε τις πριγκίπισσες σε ρόλο μαμάς και τώρα ήρθε η στιγμή να τις δείτε ντυμένες νυφούλες, έχοντας στο πλευρό τους... ποιους άλλους; Τους γονείς τους.

Η προσοχή και οι λεπτομέρειες που δείχνει στα σκίτσα της είναι εντυπωσιακές, ωστόσο σε αυτά η Oksana πρόσθεσε έναν έξτρα συναισθηματικό λόγο που κάνει αυτά τα σκίτσα εντυπωσιακά. Στο πλευρό τους βρίσκονται οι γονείς τους. Και ενώ σίγουρα θα αναγνωρίσετε τον πατέρα της Πεντάμορφης ή της Άριελ, σίγουρα οι μαμάδες που βρίσκονται στο πλευρό τους θα σας κάνουν να συγκινηθείτε.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις υπέροχες δημιουργίες της και ρίξτε μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από ολά τα σκίτσα που υπάρχουν εκεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved