Ο χώρος που σου χαρίζει τις πιο powerful στιγμές έχει και το πιο υπέροχο άρωμα

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με ένα διασκεδαστικό κουίζ!

Ο χώρος που σου χαρίζει τις πιο powerful στιγμές έχει και το πιο υπέροχο άρωμα

Ποιον χώρο του σπιτιού επισκέπτεσαι περισσότερο μέσα στην ημέρα ή μάλλον, ποιον χώρο επισκέπτεσαι αμέσως μόλις ξυπνάς κάθε πρωί; Άραγε, ποιο είναι το δωμάτιο του σπιτιού που βγαίνοντας από αυτό, κάποιες φορές αισθάνεσαι αναζωογονημένη και κάποιες άλλες πιο όμορφη από ποτέ;

Αν δεν έχεις βρει ήδη την απάντηση, να ξέρεις πως το μπάνιο σου είναι ο χώρος στον οποίο περνάς μερικές από τις πιο powerful στιγμές της καθημερινότητάς σου. Από την καθιερωμένη skin-care routine σου μέχρι τα βραδινά, χαλαρωτικά ντους μετά τα workout σου και από τη δημιουργική «ιεροτελεστία» του μακιγιάζ σου στις βιαστικές ματιές που ρίχνεις κλεφτά στον καθρέφτη, πριν φύγεις από το σπίτι: Το μπάνιο σου είναι το μέρος στο οποίο «ξεκλειδώνεις» τη δύναμή σου.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, η home cleansing routine σου χρειάζεται να εστιάζει λίγο περισσότερο στην καθαριότητα του μπάνιου σου και να περιλαμβάνει τα πιο αποτελεσματικά καθαριστικά προϊόντα. Διότι έτσι θα φροντίζεις καθημερινά για τις μικρές στιγμές που έχεις ανάγκη να απολαμβάνεις!

Εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας στο μπάνιο με μεγάλη διάρκεια

Θέλεις να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε έναν χώρο που θα σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα; Λογικό, ειδικότερα αν σκεφτείς πόσες φορές επισκέπτεσαι το συγκεκριμένο δωμάτιο μέσα στην ημέρα. Τι θα χρειαστεί να κάνεις; Αρχικά, να εστιάσεις στην καθαριότητα των επίπλων του μπάνιου και δη, της λεκάνης, αφού αν δεν προσφέρεις μία αποτελεσματική και ολοκληρωμένη καθαριότητα στη λεκάνη της τουαλέτας σου, το μπάνιο σου σταδιακά μπορεί να συγκεντρώσει δυσάρεστες μυρωδιές.

Πώς θα προλάβεις τις ανεπιθύμητες οσμές; Τοποθετώντας πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας το προηγμένο WC Block Aroma Luxe Λευκό Τριαντάφυλλο & Τσάι Klinex, το οποίο διαθέτει μία σύνθεση πλούσια σε αρωματικά έλαια και προσφέρει στη λεκάνη σου μία αποτελεσματική προστασία κατά των ενοχλητικών οσμών. Απελευθερώνοντας ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας, το συγκεκριμένο προϊόν διατηρεί τη λεκάνη της τουαλέτας σου καθαρή και λαμπερή, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χαρίζοντας στο μπάνιο σου μία ολοκληρωμένη καθαριότητα με άρωμα και λάμψη

Κάτι που χαλάει αρκετά την εικόνα του μπάνιου σου, είναι η σκόνη που συγκεντρώνεται και στερεί τη λάμψη από τα έπιπλα της τουαλέτας. Για αυτόν τον λόγο, η γενική καθαριότητα του μπάνιου προβλέπει σχολαστικό καθάρισμα σε κάθε επιφάνεια, ειδικότερα στο κάλυμμα, το έμβολο και την εξωτερική επιφάνεια της λεκάνης της τουαλέτας. Μάλιστα, ακόμη και αν έχει συσσωρευτεί πουρί στη λεκάνη, μπορείς να το αντιμετωπίσεις άμεσα, χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού και κυρίως, χωρίς να ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα.

Τι θα χρειαστεί να κάνεις; Απλώς να εμπιστευτείς το δραστικό διάλυμα Χλωρίνης® Klinex, το οποίο χρειάζεται μόλις πέντε λεπτά για να δράσει, ενώ απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τη βρομιά από τη λεκάνη σου, χαρίζοντάς της μία λευκή, λαμπερή όψη που αναδεικνύει συνολικά την εικόνα του χώρου. Έτσι, κάθε φορά που θα μπαίνεις στο μπάνιο σου, για να κάνεις ντους, να μακιγιαριστείς ή να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου, δεν θα έρχεσαι αντιμέτωπη με μία εικόνα που σου χαλάει τη διάθεση και δεν ταιριάζει στον προσωπικό σου χώρο.

klinex-aroma1.jpg

Αλλάζοντας και καθαρίζοντας τακτικά τα αντικείμενα που υπάρχουν στο μπάνιο

Μία πολύτιμη συμβουλή που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις καθαρό και όμορφο το μπάνιο σου, αφορά στα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτό. Το σετ μπάνιου που έχεις στον νιπτήρα, αλλά και εκείνο δίπλα από τη λεκάνη σου, χρειάζονται τακτικό καθαρισμό και απολύμανση, ενώ είναι σημαντικό να αλλάζεις τουλάχιστον κάθε τρείς ημέρες τη σακούλα που υπάρχει στο καλαθάκι του μπάνιου.

Όσον αφορά στις πετσέτες, τις βούρτσες, τις οδοντόβουρτσες και τα σφουγγάρια σου, όσο πιο τακτικά αντικαθιστάς τα συγκεκριμένα αντικείμενα με καινούργια και καθαρά, τόσο το καλύτερο. Τα αντικείμενα αυτά απορροφούν αρκετή υγρασία και μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν εστίες μικροβίων, κάτι που σίγουρα δεν θέλεις να συμβεί. Για να το αποφύγεις, θα αλλάζεις συχνά τις πετσέτες που χρησιμοποιείς, θα αντικαθιστάς την οδοντόβουρτσά σου κάθε τρεις μήνες, τη βούρτσα σου κάθε χρόνο και το σφουγγάρι σου, εφόσον το χρησιμοποιείς, κάθε εξάμηνο.

klinex-aroma2.jpg

Όλες οι παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις δοκιμασμένες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις… unblock your WC power και να απολαμβάνεις καθημερινά ένα υγιεινά καθαρό μπάνιο, το οποίο θα σου φτιάχνει τη διάθεση και την ποιότητα της ζωής σου. Επιλέγοντας το δραστικό WC Block Aroma Luxe Λευκό Τριαντάφυλλο & Τσάι Klinex ως τον bathroom cleansing «σύμμαχό» σου, κάθε επίσκεψη στο μπάνιο σου θα έχει ένα ακαταμάχητο, υπέροχο άρωμα, με μεγάλη διάρκεια!

#TipsByKlinex #KlinexGreece #HomeLife #FrontizoumeTisStigmesSou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved