Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στις στιγμές που απολαμβάνεις

Με ένα πέρασμα, βγάζεις… ξεκάθαρο συμπέρασμα.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στις στιγμές που απολαμβάνεις

Αν κάθε μέρα προσπαθείς να φροντίζεις εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν η καθημερινότητά σου αποτελείται από πολλά μικρά rituals, που σκοπό έχουν να κάνουν τη ζωή σου ακόμη καλύτερη, τότε γνωρίζεις καλά ότι οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.

Σκέψου απλώς τη skin-care routine σου. Ξέρεις ότι δεν έχει να κάνει μόνο με τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Διότι για να δείχνεις λαμπερή και φρέσκια, πρέπει επίσης να καθαρίζεις πρωί και βράδυ το πρόσωπό σου, να μην αγγίζεις συχνά την επιδερμίδα σου με βρόμικα χέρια, να κοιμάσαι σε καθαρές μαξιλαροθήκες. Και αυτά είναι τα στοιχεία-«κλειδιά» που κάνουν τη διαφορά και θέτουν τις βάσεις για μία daily beauty routine… υγιεινά καθαρή.

Επειδή, λοιπόν, η βάση των beauty rituals σου είναι το σπίτι σου, έτσι και αυτό έχει ανάγκη από τη δική του cleansing routine, από τη φροντίδα εκείνη που θα χαρίσει λάμψη, φρεσκάδα και υγιεινή καθαριότητα σε κάθε του σημείο. Και οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά και σε αυτήν την περίπτωση. Το ποιες είναι αυτές, θα το μάθεις αμέσως!

Η βρομιά που μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπάρχει

Αλήθεια, πόσες φορές μες στη μέρα αγγίζετε οικογενειακώς τους ηλεκτρικούς διακόπτες και τα πόμολα από τις πόρτες και τα ντουλάπια στο σπίτι σας; Και ειλικρινά, πόσο συχνά τα καθαρίζεις; Ακόμη και αν προσπαθείς να τα διατηρείς καθαρά σε εβδομαδιαία βάση, ξέρεις πως μες στη μέρα μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε «πηγές» μικροβίων, ακόμη και αν δεν δείχνουν τόσο βρόμικα, όσο είναι στην πραγματικότητα.

Προσπάθησε, λοιπόν, να μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ένα καθαριστικό προϊόν χωρίς χλώριο, αλλά με απολυμαντικούς και αντιβακτηριακούς παράγοντες για να καθαρίζεις τα πόμολα και τους διακόπτες (πάντα με προσοχή), κάθε φορά που ξεκινάς τη home cleansing routine σου.

KLINEX-VROMIA1.jpg

Το home spot που χρειάζεται πάντα έξτρα προσοχή

Πιθανότατα δεν περιμένεις με ανυπομονησία κάθε εβδομάδα να καθαρίσεις τη λεκάνη της τουαλέτας σου. Είναι σημαντικό όμως να θυμάσαι πως ακόμη και το καπάκι της τουαλέτας, συγκαταλέγεται στα πιο βρόμικα σημεία ενός σπιτιού. Μέρος της home cleansing routine σου, λοιπόν, πρέπει να είναι ο καθαρισμός της λεκάνης, από άκρη σε άκρη. Κάνε την αρχή από το εσωτερικό της λεκάνης, χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό προϊόν που απολυμαίνει και παρέχει προστασία από τα μικρόβια, ενώ είναι ιδανικό για χρήση σε επιφάνειες, σωληνώσεις και σιφώνια, όπως η Χλωρίνη® Klinex Ultra Plus Gold.

Στην προτείνουμε διότι η Χλωρίνη® Klinex Ultra Plus Gold, έχει παχύρευστη σύνθεση με αποτέλεσμα να προσκολλάται στο πουρί. Επίσης, αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως 3 φορές περισσότερο προσφέροντας λάμψη που διαρκεί. Θα ρίξεις λίγη χλωρίνη στα τοιχώματα της λεκάνης, θα την αφήσεις να δράσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια, θα τρίψεις με το πιγκάλ. Έπειτα, θα καθαρίσεις τα υπόλοιπα, εξωτερικά σημεία της λεκάνης, χρησιμοποιώντας ένα πανί και ένα απολυμαντικό προϊόν ή διαλύοντας 35ml χλωρίνης σε νερό.

KLINEX-VROMIA2.jpg

Η καθαριότητα που χρειάζεται… εκεί που δεν το φαντάζεσαι

Η μπανιέρα του σπιτιού σου είναι πιθανότατα ένα σημείο, το οποίο θεωρείς ότι είναι καθαρό. Γράψε λάθος όμως, διότι η μπανιέρα σου μπορεί να αποτελεί εστία μικροβίων. Βλέπεις, η υγρασία που υπάρχει στο μπάνιο και εξαπλώνεται παντού στον χώρο μέσω των υδρατμών, κάθε φορά που κάνεις ένα ζεστό ντους, ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων. Σε συνδυασμό με τα άλατα που δημιουργούνται, καταλαβαίνεις πως η μπανιέρα σου και η περιοχή γύρω από αυτήν, ενδεχομένως δεν αποτελούν τις βάσεις της υγιεινής καθαριότητας.

Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, καλό είναι να εντάσσεις στην home cleansing routine σου την καθαριότητα της μπανιέρας σου, χρησιμοποιώντας κάποιο ειδικό προϊόν, όπως το Klinex Spray Hygiene για το Μπάνιο. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων σε όλες τις επιφάνειες του μπάνιου, αφαιρώντας παράλληλα τα άλατα και απολυμαίνοντας χωρίς χλώριο.

KLINEX-VROMIA3.jpg

Μία απλή συνήθεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Μπορεί μέχρι προσφάτως να πίστευες ότι ο νιπτήρας στο μπάνιο σου είναι πιο βρόμικος από τον νεροχύτη στην κουζίνα σου όμως, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Βλέπεις, τα σκεύη με τα υπολείμματα τροφίμων που καταλήγουν καθημερινά στον νεροχύτη σου, αποτελούν «πηγές» μικροβίων.

Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι εκτός από τα μαγειρικά σκεύη και τα πιάτα που χρησιμοποιείς, να πλένεις και καθημερινά τον νεροχύτη σου και μάλιστα, καθαρίζοντάς τον σε βάθος με ένα προϊόν που εξουδετερώνει τα βακτήρια και απολυμαίνει, το Klinex Hygiene Σπρέυ Κουζίνας. Έτσι, θα είσαι σίγουρη πως θα απολαμβάνεις και θα μοιράζεσαι κάθε μέρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ένα υγιεινά καθαρό περιβάλλον.

KLINEX-VROMIA4.jpg

Στην καθημερινότητά σου, λοιπόν, υπάρχουν πιθανότατα κάποιες ρουτίνες που ιδανικά θα ήθελες να αποφεύγεις. Υπάρχουν όμως και κάποιες daily routines που σου δίνουν χαρά, που σου φτιάχνουν τη διάθεση, που σε βοηθούν να νιώθεις και να περνάς καλά μες στο προσωπικό σου «καταφύγιο». Και η ρουτίνα περιποίησης του σπιτιού σου είναι μία από αυτές. Διότι όσο περισσότερο φροντίζεις το σπίτι σου, τόσο περισσότερο φροντίζεις για τις δικές σου στιγμές. Και η home cleansing routine που αποτελεί τη βάση για τις πιο ποιοτικές στιγμές εντός, είναι εκείνη που έχει σε πρώτο πλάνο την υγιεινή καθαριότητα και «οδηγό» την Klinex!

#TipsByKlinex #KlinexGreece #HomeLife #FrontizoumeTisStigmesSou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved