Η καλή μέρα από την υγιεινά καθαρή κουζίνα φαίνεται -και θα στο αποδείξουμε!

Αν σου ζητούσα να μου υποδείξεις το σημείο εκκίνησης για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ποιον χώρο του σπιτιού σου θα επέλεγες;

Η καλή μέρα από την υγιεινά καθαρή κουζίνα φαίνεται -και θα στο αποδείξουμε!

Πριν βιαστείς να απαντήσεις «το μπάνιο», θυμήσου απλώς πως η κουζίνα σου είναι ο κοινόχρηστος χώρος στον οποίο ζεις τις πιο απολαυστικές στιγμές της ημέρας, που μοιράζεσαι δημιουργικούς πειραματισμούς και οικογενειακά γεύματα που σε φέρνουν ακόμη πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, η κουζίνα σου αποτελεί τη βάση της ευεξίας σου, ένα περιβάλλον που χρειάζεται να παραμένει υγιεινά καθαρό, για να προσφέρει σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα μία wellness καθημερινότητα. Ακριβώς για αυτό, είναι απαραίτητο να εντάξεις στην καθιερωμένη cleansing routine σου ένα βήμα, το οποίο θα σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις μία απόλυτα καθαρή κουζίνα, χωρίς μικρόβια και κυρίως, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Εγώ, τουλάχιστον, αυτό έκανα και πλέον, έχω το κεφάλι μου ήσυχο κάθε μέρα. Βλέπεις, εντάσσοντας στην kitchen cleansing routine μου τα αξιόπιστα προϊόντα της Klinex, όχι μόνο ξεμπερδεύω εύκολα με την καθαριότητα της κουζίνας, αλλά φροντίζω για τις στιγμές που μοιράζομαι με την οικογένειά μου μέσα σε αυτήν, για τις ανεκτίμητες στιγμές που μοιραζόμαστε ένα πλούσιο γεύμα ή την προετοιμασία του.

Όταν ένα «ψιτ» αρκεί για να απολαμβάνεις μία καθαρή κουζίνα με άρωμα φρεσκάδας

Αν μοιράζεσαι το σπίτι σου με άλλα τρία άτομα, δηλαδή με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά σας, τότε γνωρίζεις καλά πώς δείχνει μία κουζίνα στο τέλος της ημέρας: Βομβαρδισμένο τοπίο. Αν αναλογιστείς ότι εκεί ετοιμάζονται καθημερινά περίπου τρία γεύματα για τέσσερα άτομα, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως ο καθαρισμός του συγκεκριμένου χώρου απαιτεί χρόνο και κόπο για να ολοκληρωθεί με επιτυχία και να είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα.

Όχι όμως, αν έχεις εξοπλιστεί με ένα ισχυρό και ασφαλές απολυμαντικό καθαριστικό χωρίς ενεργό χλώριο, όπως το Klinex Hygiene Κουζίνα, το οποίο συνδυάζει λιποκαθαριστική δράση και απολύμανση σε μία εύχρηστη συσκευασία. Το συγκεκριμένο προϊόν θα σου «λύσει» τα χέρια, καθώς διαθέτει μία μοναδική σύνθεση που διαλύει τα λίπη, αφαιρεί την επίμονη βρομιά και εξουδετερώνει αποτελεσματικά το 99,9% των βακτηρίων. Κάπως έτσι, σου χαρίζει μία καθαρά υγιεινή κουζίνα, ενώ αντιμετωπίζει αιτίες αλλεργιών οι οποίες συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη και τα κατοικίδια.

Το καλύτερο, βέβαια, δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως το Klinex Hygiene Κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε επιφάνεια που πλένεται: Από τον πάγκο της κουζίνας και το ψυγείο σου, μέχρι τον φούρνο μικροκυμάτων και τις εστίες της κουζίνας. Κι όμως, αρκεί ένα σύντομο ψέκασμα, τόσο όσο να πεις «ψιτ», για να απομακρύνεις άμεσα τις σκληρές βρομιές που συγκεντρώνονται από το φαγητό και να χαρίσεις στην κουζίνα σου ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας, το οποίο θα κάνει ακόμη πιο ευχάριστο τον χρόνο που περνάς σε αυτή.

Όταν ο καθαρισμός της κουζίνας γίνεται αναπόσπαστη routine της καθημερινότητάς σου

klinex-10.jpg

Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι όσο πιο σύντομη και απλή είναι η ρουτίνα καθαριότητας της κουζίνας σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να παραμένεις συνεπής σε αυτή. Διότι αν αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζεις τη ρουτίνα καθαρισμού της κουζίνας ως μία αγγαρεία ή υποχρέωση, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν διαθέτεις τους «συμμάχους» καθαρισμού οι οποίοι θα κάνουν πιο εύκολη και ξεκούραστη αυτήν τη διαδικασία.

Κακά τα ψέματα. Όπως εγώ, έτσι και εσύ δεν θέλεις μετά το γραφείο ή χειρότερα, μετά από ένα χορταστικό γεύμα με την οικογένειά σου, να τρίβεις επίμονα τα μάτια της κουζίνας ή τους πάγκους για να φύγουν τα λίπη, ώστε να μην τα αφήσεις για την επόμενη μέρα και γίνουν πιο σκληρά. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλεις και να υποχρεώνεσαι να καθαρίζεις, όταν δεν έχεις την όρεξη ή τον χρόνο να το κάνεις.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να μην αμελείς την καθαριότητα της κουζίνας σου, αλλά να μην πιέζεσαι κιόλας; Να βρεις το δικό σου… ψιτ point, επενδύοντας σε ένα απολυμαντικό καθαριστικό spray χωρίς ενεργό χλώριο, το οποίο με ένα ψέκασμα και ένα γρήγορο πέρασμα με το σφουγγάρι, θα σου προσφέρει το υγιεινό περιβάλλον που επιθυμείς για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ένα περιβάλλον που θα σου επιτρέπει να μαγειρεύεις τα πιο healthy γεύματα.

klinex-2.jpg

Έτσι και αλλιώς, ξέρεις καλά πως όταν η κουζίνα είναι τακτοποιημένη, καθαρή και απαλλαγμένη από μικρόβια, νιώθεις και εσύ πιο ελεύθερη να ξεδιπλώσεις τη δημιουργικότητα, αλλά και το ταλέντο σου στη μαγειρική.

Να θυμάσαι πως μία καθαρά υγιεινή κουζίνα δεν είναι μόνο μισή, αλλά ολόκληρη αρχοντιά, αφού ο συγκεκριμένος χώρος του σπιτιού είναι το σημείο εκκίνησης για να αναβαθμίσεις την ποιότητα ζωής της οικογένειάς σου. Να είσαι σίγουρη πως αν ακολουθήσεις μία kitchen cleansing routine, η οποία θα έχει το μοναδικό άρωμα φρεσκάδας του Klinex Hygiene Κουζίνα, θα ξεκινάς με μεγαλύτερη διάθεση το καθιερωμένο meal prepping, ενώ θα φροντίζεις αποτελεσματικά για τις στιγμές που μοιράζεσαι γύρω από ένα τραπέζι, παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο.

#TipsByKlinex #KlinexGreece #HomeLife #FrontizoumeTisStigmesSou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved