Πώς θα φροντίσεις βήμα-βήμα το wellness «καταφύγιό» σου

Αν ξεκινάς και ολοκληρώνεις την ημέρα σου με μία ρουτίνα περιποίησης, τότε το μπάνιο σου είναι πιθανότατα το wellness «καταφύγιό» σου.

Πώς θα φροντίσεις βήμα-βήμα το wellness «καταφύγιό» σου

Είναι ο χώρος στον οποίο απολαμβάνεις τις skin-care «ιεροτελεστίες» σου, εκεί όπου προσφέρεις στην επιδερμίδα σου την απαραίτητη φροντίδα. Είναι το place to be για τις pampering στιγμές σου.

Αλήθεια όμως, μήπως έχεις αναλογιστεί ότι μπορεί και το μπάνιο σου να χρειάζεται τη δική του cleansing routine; Σε ό,τι αφορά στο μπάνιο, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που χρησιμοποιούνται περισσότερο σε καθημερινή βάση και φυσικά, είναι ένας από τους χώρους τον οποίο επισκέπτεσαι για να φροντίσεις τη δική σου υγιεινή.

Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, είναι σημαντικό να φροντίζεις ώστε το μπάνιο σου να είναι υγιεινά καθαρό. Το ερώτημα είναι, βέβαια, το εξής: Ποια είναι η «ιεροτελεστία» καθαρισμού και υγιεινής του μπάνιου που αξίζει να ακολουθήσεις, για να απολαμβάνεις με ξεγνοιασιά τις πιο ξεχωριστές, pampering στιγμές της ημέρας;

Συνέχισε να διαβάζεις για να αντλήσεις έμπνευση για τη bath cleansing routine, που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου!

klinex-6.jpg

Step 1: Άδειασε τον χώρο σου πρώτα

Όπως η καλή beauty routine ξεκινά με έναν καλό καθαρισμό, για να απομακρύνεις τη βρομιά και τους ρύπους από το πρόσωπό σου, το ίδιο περίπου συμβαίνει με τη bath cleansing routine σου. Θα ξεκινήσεις αδειάζοντας τον χώρο από τα αντικείμενα και τα προϊόντα που υπάρχουν σε αυτόν.

Step 2: Σειρά έχει το καλό ξεσκόνισμα

Από τα ράφια μέχρι τον καθρέφτη και τις «δύσκολες» γωνίες, όπως εκείνες πίσω από το πλυντήριο. Σειρά έχει το ξεσκόνισμα του χώρου και των επίπλων που βρίσκονται σε αυτόν. Είναι σημαντικό να απομακρύνεις τη σκόνη, προτού προχωρήσεις στην απολύμανση του μπάνιου σου. Φρόντισε απλώς να έχεις ένα παράθυρο ανοιχτό κατά το ξεσκόνισμα -στην περίπτωση που αυτό είναι εφικτό.

klinex-5.jpg

Step 3: Εστίασε στην μπανιέρα ή το ντους σου

Η μπανιέρα ή η ντουζιέρα είναι το σημείο στο οποίο σίγουρα πρέπει να εστιάσεις κατά τη διάρκεια μιας καλής bath cleansing routine. Για να χαρίσεις την απαραίτητη υγιεινή καθαριότητα, που θα αποτελέσει τη βάση για τις πιο wellness και pampering στιγμές, καλό είναι να στραφείς στον κατάλληλο καθαριστικό «σύμμαχο», που στην περίπτωση του μπάνιου, δεν είναι άλλος από το Klinex Hygiene Spray για το Μπάνιο. Με το συγκεκριμένο spray θα εξουδετερώσεις το 99,9% των βακτηρίων στην επιφάνεια της μπανιέρας ή της ντουζιέρας.

Step 4: Ώρα να απομακρύνεις τα άλατα

Τα άλατα στο μπάνιο είναι συχνό φαινόμενο και σίγουρα, το να απαλλαγείς από αυτά είναι βασικό βήμα στην cleansing routine του μπάνιου σου. Πώς θα τα καταφέρεις; Και σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστείς το κατάλληλο προϊόν, δηλαδή το Klinex Hygiene Spray για το Μπάνιο. Ναι, το ίδιο προϊόν που χρησιμοποίησες για να καθαρίσεις την μπανιέρα, θα το χρησιμοποιήσεις για να απομακρύνεις τα βακτήρια, τα άλατα και τη σκληρή βρομιά από τον νιπτήρα, τη βρύση, το τηλέφωνο του μπάνιου και γενικά, από τα σημεία του δωματίου που συγκεντρώνουν περισσότερα άλατα. Βλέπεις, το συγκεκριμένο προϊόν έχει μία σύνθεση πλούσια σε καθαριστικούς και απολυμαντικούς παράγοντες και θα προσφέρει και λάμψη και υγιεινή καθαριότητα στο μπάνιο σου. Όλα αυτά, μάλιστα, ενώ απολυμαίνει χωρίς χλώριο!

klinex-7.jpg

Step 5: Απολύμανση από πάνω μέχρι κάτω

Τα πλακάκια και οι τοίχοι στο μπάνιο σου συγκεντρώνουν περισσότερη βρομιά και πιο πολλά βακτήρια, ακριβώς επειδή το μπάνιο είναι ένας χώρος του σπιτιού που χρησιμοποιείται πιο πολύ κάθε μέρα και από όλα τα μέλη της οικογένειας. Και ακριβώς επειδή είναι ένα δωμάτιο από το οποίο ξεκινά κάθε μέρα η φροντίδα της προσωπικής μας υγιεινής, έχει σημασία να είναι υγιεινά καθαρό και απαλλαγμένο από βακτήρια. Τι μπορείς να κάνεις; Να ψεκάσεις τις επιφάνειες με το Klinex Hygiene Spray για το Μπάνιο -που καθαρίζει σε βάθος και εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων σε όλες τις επιφάνειες. Έπειτα από λίγη ώρα θα καθαρίσεις με ένα πανί και στο τέλος, ένα δροσερό άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας θα έχει «πλημμυρίσει» τον χώρο!

Step 6: Μην ξεχάσεις τη λεκάνη της τουαλέτας

Φυσικά, βασικό βήμα της bath cleansing routine είναι η απολύμανση της λεκάνης. Θα ξεκινήσεις από τις εξωτερικές επιφάνειες, χρησιμοποιώντας το Klinex Hygiene Spray για το Μπάνιο και ένα σφουγγάρι ή ένα πανί. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσεις τη Χλωρίνη® Klinex PLUS που µε τη παχύρευστη σύνθεσή της αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων έως και τρείς φορές περισσότερο, προσφέροντας λάμψη που διαρκεί, καθαρίζοντας το εσωτερικό της λεκάνης με το πιγκάλ. Επίσης, μπορείς να κρεμάσεις στη λεκάνη ένα WC Block Aroma Luxe Λευκό Τριαντάφυλλο & Τσάι Klinex, για να χαρίσεις στη λεκάνη ένα υπέροχο άρωμα.

klinex-8.jpg

Step 7: Ολοκλήρωσε με ένα καλό σφουγγάρισμα

Αφότου θα έχεις καθαρίσει τις επιφάνειες και θα έχεις απομακρύνει τα άλατα από τις επιφάνειες του μπάνιου, θα ολοκληρώσεις με ένα καλό σφουγγάρισμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, καλό είναι να επιλέξεις ένα καθαριστικό πατώματος με απολυμαντικούς, αντιβακτηριακούς παράγοντες, που αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας στο τέλος.

Αν θέλεις να δώσεις ώθηση στη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθείς καθημερινά, ξεκινά από το να εστιάσεις την προσοχή σου στη bath cleansing routine σου. Διότι φροντίζοντας να έχεις κάθε μέρα χώρους υγιεινά καθαρούς, φροντίζεις παράλληλα και εσένα. Και σίγουρα, δεν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό έπειτα από μία απαιτητική ημέρα, από το να σου χαρίσεις μερικές στιγμές φροντίδας και pampering, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει ευεξία.

#TipsByKlinex #KlinexGreece #HomeLife #FrontizoumeTisStigmesSou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved