Γιατί το wellbeing ξεκινά από ένα σπίτι υγιεινά καθαρό

Όπου κι αν πατήσεις, δεν θα την πατήσεις!

Γιατί το wellbeing ξεκινά από ένα σπίτι υγιεινά καθαρό

Αλήθεια, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν επιστρέφεις σπίτι, έπειτα από μία απαιτητική μέρα στο γραφείο και τους δρόμους της πόλης; Μήπως τρέχεις στον καναπέ για να χαλαρώσεις, προτού γυρίσει στο σπίτι η υπόλοιπη οικογένεια; Μήπως πατάς το play στο YouTube για να κάνεις ένα γρήγορο workout στο σαλόνι σου; Μήπως πέφτεις στα… πατώματα για να μοιραστείς ποιοτικό χρόνο με το μικρό σου, παίζοντας και διασκεδάζοντας μαζί του;

Ό,τι και αν περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου και όσο έντονο και αν είναι το πρόγραμμά σου, το σίγουρο είναι πως μετά από μία δύσκολη μέρα, ανυπομονείς να γυρίσεις πίσω στη βάση σου, στο «καταφύγιό» σου. Πάνω από όλα όμως, θέλεις να επιστρέψεις σε ένα περιβάλλον καθαρό και οργανωμένο, σε χώρους που μυρίζουν φρεσκάδα, σε ένα σπίτι που σε βοηθά να αποβάλλεις το στρες της καθημερινότητας.

Το ζήτημα είναι, βέβαια, το εξής: Πώς μπορείς να επιστρέφεις κάθε μέρα σε ένα σπίτι υγιεινά καθαρό και τακτοποιημένο, όταν όλη μέρα «τρέχεις» και κυρίως, όταν έχεις να φροντίσεις και τις ανάγκες της οικογένειάς σου; Το «κλειδί» βρίσκεται στην κατάλληλη home cleansing routine, σε εκείνη που θέτει τις βάσεις για μία πιο άνετη, stress-free και wellness καθημερινότητα.

Τα daily rituals που θα σου «λύσουν» τα χέρια

Όπως εσύ, έτσι και το σπίτι σου χρειάζεται την κατάλληλη cleansing routine, εκείνη που του χαρίζει λάμψη, φρεσκάδα και υγιεινή καθαριότητα, αυτή που σου προσφέρει την άνεση, την αναζωογόνηση και την ασφάλεια που έχεις ανάγκη από το μέρος στο οποίο περνάς τις περισσότερες και τις πιο σημαντικές στιγμές της καθημερινότητάς σου.

Επειδή, λοιπόν, το σπίτι σου αποτελεί τη βάση του wellbeing σου, καλό είναι να το φροντίζεις από λίγο κάθε μέρα. Τι σημαίνει αυτό; Πως ό,τι απομακρύνεται από τη θέση του, επιστρέφει πίσω. Ότι το βράδυ δεν σε βρίσκει με έναν νεροχύτη γεμάτο πιάτα. Πως έχεις «εξοπλίσει» το σπίτι σου με τους κατάλληλους καθαριστικούς «συμμάχους». Ότι διαθέτεις ανά πάσα στιγμή προϊόντα με απολυμαντικούς και αντιβακτηριακούς παράγοντες.

Αυτές είναι μερικές απλές, καθημερινές συνήθειες που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιστρέφεις σε ένα σπίτι που δεν σε στρεσάρει περισσότερο, αλλά αντιθέτως, σε χαλαρώνει.

Το «μυστικό» βρίσκεται στο υγιεινά καθαρό πάτωμα

Ας περάσουμε τώρα στα βασικά, δηλαδή στα σημεία-«κλειδιά» της home cleansing routine που δίνει ώθηση στην ποιότητα ζωής που απολαμβάνεις. Ένα από τα πιο σημαντικά, λοιπόν, είναι η καθαριότητα του πατώματος του σπιτιού.

Βλέπεις, όσο τακτοποιημένο και αν είναι το σπίτι σου, αν το πάτωμα δεν είναι υγιεινά καθαρό και δεν μυρίζει φρεσκάδα, δεν μπορείς να χαλαρώνεις το ίδιο εντός. Διότι ξέρεις πως τα μικρά σου θα παίξουν και θα διαβάσουν στο πάτωμα ή ότι εσύ θα προσπαθήσεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να κάνεις εκεί την προπόνησή σου.

Για να απολαμβάνεις συνεπώς όλα τα παραπάνω, έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο, έχει σημασία να εντάξεις στη ρουτίνα καθαριότητας και φροντίδας του σπιτιού σου, το κατάλληλο καθαριστικό πατώματος. Στο σημείο αυτό, βέβαια, πιθανότατα θα διερωτάσαι ποια είναι τα key-points που κάνουν ένα καθαριστικό να ξεχωρίζει από ένα άλλο.

Σε ό,τι αφορά στο πάτωμα του σπιτιού, λοιπόν, με το οποίο όλοι -μικροί και μεγάλοι- έρχεστε καθημερινά σε επαφή, είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα cleansing product που απολυμαίνει σε βάθος, χωρίς όμως να περιέχει χλώριο και δη, ένα καθαριστικό που χαρίζει υγιεινή καθαριότητα με ένα πέρασμα.

Το δικό μας home cleansing essential για την καθαριότητα του σπιτιού, είναι το Καθαριστικό Πατώματος Klinex Hygiene Λεβάντα! Από την πρώτη στιγμή που θα το δοκιμάσεις, θα παρατηρήσεις τη λάμψη στο πάτωμά σου και ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας -το οποίο, μάλιστα, διαρκεί πολύ- θα «πλημμυρίσει» τον χώρο σου. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι το συγκεκριμένο προϊόν διαθέτει μία ειδική σύνθεση χωρίς χλώριο, που εξουδετερώνει το 99,9% των ιών και των βακτηρίων, καθώς και τις αιτίες αλλεργιών. Και όλα αυτά τα στοιχεία είναι που το καθιστούν ιδανικό ακόμη και για καθημερινή χρήση.

klinex-wellbeing1.jpg

Η last minute λύση που προσφέρει προστασία από ιούς και βακτήρια

Κάπου εδώ πιθανότατα θα σκέφτεσαι ότι δεν είναι και τόσο εφικτό να σφουγγαρίζεις κάθε μέρα το πάτωμά σου. Μπορείς απλώς όμως, να αφιερώνεις μία ώρα μες στην εβδομάδα για ένα εις βάθος σφουγγάρισμα και από εκεί και πέρα, να φροντίζεις να διατηρείς το πάτωμά σου καθαρό, μέσα από απλά hacks, όπως το να βγάζεις τα παπούτσια σου, όταν επιστρέφεις στο σπίτι.

Ακόμη όμως και αν τα μικρά σου ξεχαστούν και πατήσουν με τα sneakers τους στο πάτωμα ή αν συμβεί κάποιο μικρό «ατύχημα», υπάρχει μία last minute λύση για άμεση υγιεινή καθαριότητα και αποτελεσματική απολύμανση των πατωμάτων του σπιτιού. Ο λόγος για τα Υγρά Πανάκια Καθαρισμού Λεμόνι Klinex -τα οποία παρεμπιπτόντως είναι βιοδιασπώμενα και κατάλληλα για ξύλινα πατώματα και πλακάκια.

Στα πλεονεκτήματά τους θα συμπεριλάβουμε το ότι είναι συμβατά με οποιαδήποτε ειδική σκούπα καθαρισμού και φυσικά, το ότι δεν χρειάζονται ξέβγαλμα. Ένα πέρασμα αρκεί για να αφαιρέσουν τη βρομιά από το πάτωμα, να χαρίσουν στον χώρο σου άρωμα φρεσκάδας και να εξουδετερώσουν ιούς -μεταξύ των οποίων της γρίπης- και βακτήρια. Όλα αυτά χωρίς να περιέχουν ενεργό χλώριο.

klinex-wellbeing2.jpg

Αν θέλεις να κάνεις level up στη home cleansing routine σου, λοιπόν, ξεκίνα από το πάτωμα και θα μας θυμηθείς. Το σίγουρο είναι πως ένα σπίτι τακτοποιημένο, οργανωμένο και υγιεινά καθαρό μπορεί να σε ξεκουράζει, να σε βοηθά να διώχνεις το άγχος έπειτα από μία δύσκολη μέρα και έτσι, να έχει θετικές επιδράσεις στο wellbeing σου. Και το να νιώθεις, να ζεις και να περνάς καλά, απολαμβάνοντας ποιοτικές στιγμές στο σπίτι σου, είναι μεγάλη υπόθεση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved