Γυναίκα έγινε μάρτυρας σε ένα θαύμα και μια τραγωδία ταυτόχρονα

Η μητέρα μιας νεαρής γυναίκας, της Ιρία Γόλνικ έφυγε από τη ζωή. Ζούσε σε διαφορετική πόλη από την κόρη της και έτσι η Ιρία έπρεπε να πάει στον τόπο διαμονής της μητέρας της για να την αποχαιρετίσει για τελευταία φορά.

Γυναίκα έγινε μάρτυρας σε ένα θαύμα και μια τραγωδία ταυτόχρονα

Στο δρόμο όμως, καθώς βρισκόταν στην εθνική οδό, έγινε μάρτυρας ενός τροχαίου δυστυχήματος. Είδε το προπορευόμενο από το δικό της αυτοκίνητο να ντελαπάρει και ύστερα να τυλίγεται στις φλόγες. Αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητό της και κατέβηκε για να προσφέρει βοήθεια.

Στο αυτοκίνητο το οποίο συνέχισε να φλέγεται, επιβαίνοντες ήταν ένας άντρας, μια γυναίκα και ένα κοριτσάκι, περίπου 2 ετών. Τους ρώτησε τι μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει και η γυναίκα, η 19χρονη Νισέρ Αναχέ της ζήτησε να δει αν ήταν καλά το μωρό της. Η άτυχη 19χρονη από το τροχαίο είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στην κοιλιά της και μάλιστα αιμορραγούσε έντονα από το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

Το πιο απίστευτο από όλα όμως ήταν πως λόγω του τραυματισμού της είχε μία τεράστια πληγή από την οποία φαίνονταν το κεφαλάκι και τα χεράκια του μωρού που κυοφορούσε. Η Νισέρ ζήτησε από την Ιρία να της πει πώς ήταν το μωρό της και εκείνη σοκαρισμένη, προσπαθούσε αλλά δεν κατάφερνε να αρθρώσει λέξη από το θέαμα που αντίκριζε. Ήταν το πιο αποκρουστικό αλλά συγχρόνως και το πιο υπέροχο που είχε δει ποτέ η Ιρία. Το μωρό έκλαιγε και η Ιρία από καθαρό ένστικτο προσπάθησε να το προσεγγίσει και να το τραβήξει για να το πάρει αγκαλιά.

Το ασθενοφόρο χρειάστηκε περίπου 30 λεπτά για να φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος. Η Νισέρ συνέχισε να αιμορραγεί και μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή. Το μωρό, που είχε εγκαύματα σε όλο του το σώμα, κατάφερε να επιβιώσει και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι σταθερή. Και όλα αυτά χάρη στην Ιρία αλλά και ενός άλλου περαστικού ο οποίος έτρεξε επίσης να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε. Μάλιστα, όταν η Ιρία έβγαλε το μωρό από την κοιλιά της μητέρας του, ο άγνωστος άντρας της έδωσε το κορδόνι από το παπούτσι του για να κόψει τον ομφάλιο λώρο.

Ο πατέρας και το άλλο κοριτσάκι επέζησαν από το σοβαρό αυτό ατύχημα και η Νισέρ που δεν τα κατάφερε τελικά, τουλάχιστον πρόλαβε να δει το μωρό της πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved