Είναι επίσημο! Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Προσπάθησαν να κρύψουν την πρώτη τους εγκυμοσύνη και τα κατάφεραν. Αυτή τη φορά όμως, το νέο της δεύτερης εγκυμοσύνης έγινε γνωστό και έτσι το διάσημο ζευγάρι, θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί του, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Us Weekly.

Είναι επίσημο! Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Η 32χρονη καλλονή και ηθοποιός της ταινίας «The Bad Moms», εθεάθη με τον σύζυγό της, στην περιοχή Sherman Oaks την Τρίτη 14 Ιουνίου, προσπαθώντας να καλύψει την κοιλίτσα της, ενώ φορούσε ένα άνετο γκρι πουλόβερ.

ashton kutcher mila kunis 563166e0 daba 42c2 88cc 6ae21d2f7f7e

Τόσο η Mila Kunis όσο και ο Ashton Kutcher σε συνέντευξή τους τον Οκτώβρη του 2015, είχα πει πώς θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Φυσικά και θέλω», είχε πει η γνωστή ηθοποιός, στην ερώτηση αν θέλει να κάνει και άλλα παιδιά.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε την πρώτη του κόρη, Wyatt, τον Οκτώβρη του 2014 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015.

ashton3

Οι δύο τους προσπαθούν όσο μπορούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη μικρή τους κόρη Wyatt. Αυτό έκαναν από την πρώτη στιγμή, που οι παπαράτσι καραδοκούσαν έξω από το σπίτι τους για να καταφέρουν να έχουν την πρώτη αποκλειστική φωτογραφία της κόρης τους. Τότε ο γνωστός ηθοποιός, είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό του site, μια φωτογραφία με πολλά μωρά σχολιάζοντας: «Η Μίλα και εγώ καλωσορίσαμε την κόρη μας Γουάιατ Ίζαμπελ Κούτσερ,στον κόσμο. Μακάρι και η δική σας ζωή να είναι γεμάτη με θαυμασμό, αγάπη, γέλιο, υγεία, ευτυχία και περιέργεια. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι το δικό μας μωρό ή δεν έχει πραγματικά σημασία; Όλα τα μωρά είναι το ίδιο χαριτωμένα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved