Σάντρα Μπούλοκ: Έγινε για δεύτερη φορά μαμά υιοθετώντας ένα κοριτσάκι (εικόνες)

Η Σάντρα Μπούλοκ έγινε για δεύτερη φορά μαμά κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την υιοθεσία της τρίχρονης κόρης της, Λίλα!

Σάντρα Μπούλοκ: Έγινε για δεύτερη φορά μαμά υιοθετώντας ένα κοριτσάκι (εικόνες)

Η διαδικασία για να μεγαλώσει την οικογένειά της η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, άρχισε πριν από τρία χρόνια, με τον γιο της Λούις να τη βοηθά.

«Ο Λούις ήταν η αιχμή του δόρατος σε όλη αυτή τη διαδρομή», λέει η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό People, αποκαλύπτοντας πώς τα δύο αδέρφια έχουν σχηματίσει έναν αδιάσπαστο δεσμό από τη μέρα που πήγε για πρώτη φορά στο σπίτι με τη μικρή Λίλα.

sandra bullock 600x800

«Ήξερα ότι ήταν φοβισμένη, και το μόνο που ήθελα να γνωρίζει ήταν πώς ο Λούις και εγώ δεν θα πήγαιναμε πουθενά», λέει στη συνέντευξή της για την κόρη της, η οποία όπως εξηγεί έφερε το «ροζ και το γκλίτερ» στο σπίτι που ανακατεύτηκε με τα Lego και τους Batman!

Όσο για τον σύντροφό της Μπράιαν Ράνταλ, ήταν ο πρώτος που την υποστήριξε και ήταν εκείνος που ανέλαβε να φωτογραφίσει την όμορφη οικογένειά του για το νέο τεύχος του περιοδικού People.

Η Σάντρα Μπούλοκ, είχε υιοθετήσει τον γιο της το 2010 ενώ μέχρι να ολοκληρώσει τη διαδικασία της υιοθεσίας, κάθε φορά που κυκλοφορούσε η φήμη ότι πρόκειται να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί την διέψευδε αμέσως.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved