Η μητέρα της Μυρτώς καταγγέλει ότι έκαναν έρανο με πρόσχημα το παιδί της, ενώ τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ στην ίδια

Στην Αμερικανική Δικαιοσύνη έχει προσφύγει η μητέρα της Μυρτώς  που είχε δεχθεί επίθεση τον Ιούλιο του 2012 στην Πάρο, αφού όπως λέει τα χρήματα που μαζεύτηκαν από έρανο, δεν είχαν ουδεμία σχέση με την οικογένειά της.

Η μητέρα της Μυρτώς καταγγέλει ότι έκαναν έρανο με πρόσχημα το παιδί της, ενώ τα χρήματα δεν έφτασαν ποτέ στην ίδια

Η μητέρας της, μίλησε αποκλειστικά στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1, Θανάση Τσίτσα, και άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του δωματίου του ειδικού κέντρου αποκατάστασης της Βοστόνης όπου και νοσηλεύεται η Μυρτώ από τον περασμένο Ιούνιο.

Η Μαίρη Κοτρώτσου, δίνοντας και αυτή μάχη μαζί με την κόρη της, καταγγέλλει πως η Μυρτώ χρησιμοποιήθηκε από ομάδα ομογενών για να συγκεντρωθούν χρήματα που δεν εμφανίστηκαν στην οικογένεια.

Καταγγέλλει αδιαφανείς διαδικασίες στον έρανο που έγινε στο όνομα της Μυρτώς και έχει καταφύγει στην Αμερικάνικη Δικαιοσύνη κατά της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Συλλόγων της Νέας Αγγλία που διοργάνωσε τον έρανο.

Δηλώνει πως από την αρχή υπήρχαν κενά στους λογαριασμούς και όταν ζητούσε να δει τις επιταγές και τα ονόματα των δωρητών, η Ομοσπονδία το αρνιόταν με έντονες αντιδράσεις. Υπήρχαν χρήματα που έχουν σταλθεί αλλά δεν έχουν μπει στον λογαριασμό.

Ωστόσο, η κατάσταση αυτή, όπως δηλώνει η ίδια πρέπει να ξεκαθαριστεί ώστε κανείς να μην εκμεταλλεύεται το όνομα της κόρης της.

Ξεκαθάρισε πως δεν θέλει χρήματα και όλοι οι δωρητές να μπουν στην διαδικασία να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Όσοι θέλουν να λάβουν τα χρήματά τους πίσω , μπορούν να στείλουν στον εισαγγελέα της Μασαχουσέτης ένα αντίγραφο της επιταγής ώστε να κάνει και εκείνος έναν παραλληλισμό και να βρεθούν όλες οι επιταγές που έχουν αποσταλεί.

Η Ομοσπονδία ωστόσο, δεν θέλησε να τοποθετηθεί και δήλωσε μέσω νομικού συμβούλου πως είναι έτοιμη να δώσει τα χρήματα ανά πάσα στιγμή για τη νοσηλεία της Μυρτώς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved