Ανήλικη ιερόδουλη: «Μετά το σεξ με πετάνε βίαια στο δρόμο»

Σοκ και ανατριχίλα στην παγκόσμια κοινότητα, προκαλούν οι ιστορίες ανήλικων ιερόδουλων στη Βραζιλία. Οι μαρτυρίες εντεκάχρονων και δωδεκάχρονων κοριτσιών, που μπλέχτηκαν στα δίχτυα της πορνείας, κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ανήλικη ιερόδουλη: «Μετά το σεξ με πετάνε βίαια στο δρόμο»

Ο Ματ Ρόπερ, δημοσιογράφος μαζί με τη γυναίκα του, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην προστασία αυτών των κοριτσιών. Θα διαβάσετε παρακάτω τις σοκαριστικές μαρτυρίες των ανήλικων ιεροδουλων, έτσι όπως τις μετέφερε ο ίδιος ο Ρόπερ στη Daily Mail. Μαρτυρίες που θα σας συγκλονίσουν.

«Μόλις τελειώσουμε το σεξ με πετάνε από το αμάξι. Άλλοι με βγάζουν ευγενικά και άλλοι με πετάνε», λέει η μόλις 11 χρόνων Λεϊλά, η οποία εκδίδεται καθημερινά στον παράδρομο του μεγαλύτερου αυτοκινητοδρόμου της Βραζιλίας, τον BR-116. «Άλλες φορές με κατεβάζουν ευγενικά και άλλες με πετάνε βίαια στο τσιμέντο. Όμως παίρνω αρκετά χρήματα, 25 ρεάλ Βραζιλίας δηλαδή κάτι λιγότερο από 8 ευρώ», συμπληρώνει.

Η μητέρα της την εγκατέλειψε και στο κύκλωμα της παιδικής πορνείας την έβαλαν οι γείτονές της. Η ίδια μάλιστα αναφέρει ότι ζει από θαύμα καθώς είχε μείνει έγκυος και σε ένα μεγάλο καυγά τη μαχαίρωσαν στο λαιμό.

Και δεν είναι η μόνη που είναι παγιδευμένη σε αυτόν τον εφιάλτη που δεν έχει τέλος. Η Μάρα είναι μία 16χρονη που έμεινε έγκυος από τον βιαστή της, που δεν ήταν άλλος από τον σπιτονοικοκύρη της.

Ο Ματ Ρόπερ και η σύζυγός του έχουν φτιάξει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, ώστε να πηγαίνουν εκεί όσα κορίτσια έχουν ανάγκη να προστατευτούν. Το αποκαλούν το ροζ σπίτι και νιώθουν ασφάλεια. Είναι εκεί όσες θέλουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους, μετά από αυτό το φρικιαστικό πέρασμα στα εφιαλτικά μονοπάτια της παιδικής πορνείας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved