Δάκρυσε η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας για τον γιο και τον άντρα της

Πιο λαμπερή και χαρούμενη από ποτέ εμφανίστηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του γιου της.

Δάκρυσε η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας για τον γιο και τον άντρα της

Με δάκρυα χαράς μίλησε για τον πέντε μηνών γιο της Μάξιμο και τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, αφού δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και δήλωσε πως ο ιδανικός αριθμός παιδιών που θα ήθελε να κάνει, είναι τρία αν και σε αυτή τη στιγμή της ζωής της, θέλει να αφοσιωθεί στον γιο της. Σίγουρα πάντως θα ήθελε το επόμενο να είναι κοριτσάκι!

Αν και πριν τη γέννα της είχε δηλώσει πως ανησυχούσε για τις αλλαγές που μπορεί να έφερνε ένα παιδί στη ζωή της, πλέον λέει πως της έχει δημιουργήσει μαγεία και την έχει φέρει πιο κοντά με τον άντρα της.

Στο τέλος της εκπομπής, τραγούδησε μαζί με δύο μικρά κοριτσάκια δίνοντας μια μικρή γεύση από το μιούζικαλ, '"Αννυ", στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved