Κατεψυγμένο έμβρυο για σχεδόν μία 10ετία, σήμερα είναι τριών ετών κοριτσάκι!

Κανονικά η 3 ετών Σάνι Μόραν-Σίμοντς, θα έπρεπε να είναι ένα κορίτσι, ηλικίας περίπου 14 ετών. Η σύλληψή της έγινε σχεδόν μια δεκαετία πριν αλλά όχι και η ανάπτυξή της ως έμβρυο. Ο λόγος;

Κατεψυγμένο έμβρυο για σχεδόν μία 10ετία, σήμερα είναι τριών ετών κοριτσάκι!

Οι γονείς της αποφάσισαν να καταψύξουν το έμβρυο για περίπου μια δεκαετία καθώς η μητέρα της Σάνι ήθελε να προσπαθήσει πρώτα να συλλάβει με φυσιολογικό τρόπο. Όταν μετά από πολλές προσπάθειες δεν κατάφεραν να έχουν θετικό αποτέλεσμα η Ντέμπι και ο Κόλιν αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα έμβρυα που είχαν καταψύξει. Και η Ντέμπι κατάφερε τελικά να μείνει έγκυος στην Σάνι.

Η μικρούλα θωρείται πως είναι ένα από τα πιο παλιά «κατεψυγμένα» μωρά και για τους γονείς της η γέννησή της ήταν ένα θαύμα. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες για εγκυμοσύνη, τελικά η Ντέμπι κατάφερε να έχει το δικό της παιδί, κάτι που για εκείνη αποτελούσε ένα όνειρο. Όταν την κοιτάει να παίζει, πολλές φορές σκέφτεται πως αυτό το κορίτσι θα μπορούσε σήμερα να είναι μια έφηβη κοπέλα και πως ίσως να ήταν ένα διαφορετικό παιδί καθώς θα μεγάλωνε σε μια εντελώς διαφορετική δεκαετία.

Η οικογένειά της αστειεύεται με το γεγονός ότι τόσα χρόνια ήταν «κατεψυγμένη» και μάλιστα αστειεύεται λέγοντας πως όταν έχει κρύο η Σάνι δεν θα κρυώνει καθώς έχει μάθει τόσα χρόνια που ήταν παγωμένη. Μάλιστα όταν ο κόσμος ρωτάει πόσο χρονών είναι το κοριτσάκι οι γονείς της λένε αστειευόμενοι ότι είναι 14 ετών!
Όταν η Σάνι μεγαλώσει και αρχίσει να καταλαβαίνει, τότε θα της πουν όλη την ιστορία και φυσικά θα της επισημαίνουν κάθε μέρα που περνά ότι την αγαπούν πάρα πολύ...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved